Les 17 hores d'avui divendres és l'hora de La Sirena CN Mataró

L'equip mataroní juga a Kirishi la semifinal de l'Eurolliga femenina de waterpolo

Avui a les 17 hores l'equip de La Sirena CN Mataró juga la semifinal de l'Eurolliga femenina de waterpolo, a la ciutat russa de Kirishi, propera a Sant Petersburg, contra el Kinef Kirishi, l'equip amfitrió. El partit es podrà seguir íntegrament per la web d'Esport3 i hi haurà connexions pel canal Esport3. I també es pot seguir a la web de la LEN, a https://www.dailymotion.com/lentv.

És aquesta la cita més important de l'esport femení a la nostra ciutat i, de moment, igualant una semifinal que va jugar fa 25 anys l'equip masculí del Club de Tennis Mataró en el campionat d'Europa de clubs. Tot esperant poder jugar demà la final.

Els noms de Zoe Arancini, Cristina Terrado, Marina Zablith, Debby Willemsz, Clara Cambray, Ona Meseguer, Laura López, Liana Dance, Marta Bach, Maria Bernabé, Júlia Soler, Júlia Nieto, Alba Bonamusa i Ciara Gibson, a les que veiem a la foto de sota, poden... i volen fer història.

Les Sirenes a l'aeroport

Està clar que el partit no serà fàcil, ja que tothom recorda el 10-15 amb el qual l'equip rus va guanyar al Sorrall en la segona fase d'aquesta Eurolliga. Però les jugadores mataronines, que el dijous ja van entrenar a la piscina on es jugarà el partit, sortiran amb moltes ganes de donar la sorpresa.

170428Wa_Entreamentkirishi

I miraran de jugar amb la pressió que podria tenallar l'equip local que ja porta cinc subcampionats d'Eurolliga (2005, 2006, 2007, 2010, 2013), i que ja han organitzat dues vegades la fase final a casa seva. En la darrera l'any 2012 van caure a semifinals. I fins ara l'únic equip rus que ha aconseguit el títol ha estat l'SKIF MFP de Moscou els anys 1997 i 1999.

170428Wa_EntrenamentKirishi

Serà aquest el 33è partit europeu (23è són d'Eurolliga), de l'equip femení del CN Mataró, que ho ha fet primer amb patrocini d'El Tot Mataró i després de La Sirena. I busquen la 17a victòria davant d'un equip que fins ara s'ha travessat tres vegades en el camí i sempre ha superat les noies mataronines: 5-11 la temporada 2012-13 a Niça, 10-15 la temporada 2014-15 a Szentes i com hem dit, també 10-15 aquesta temporada al Sorrall.

170113Wa_Kirishi

A l'altra semifinal, tot seguit (18.30 hores), s'enfrontaran el CN Sabadell i l'Olympiakos del Pireu. Demà a les 15.30 i les 17 hores es jugaran el partit pel tercer i quart lloc i la final.

Seguiment del partit a través de Mataró Ràdio

Ens informa Mataró Ràdio que els partits es podran escoltar al 89.3 de la FM, també per internet al web http://mataroradio.cat (clicant a en directe), o a https://enacast.com/iframe_directe/49/?theme=standard i a través del smartphone, instal·lant l'app per android i per iphone mataroradio d'Enacast, també a Tunein.