A per la Champions sense complexos

El Tot Mataró viatja a Kirishi amb el CNM La Sirena, que disputa per primera vegada la final a quatre de la màxima competició europea

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer i cedides
  • Divendres, 28 abril 2017 00:00

Ciutat 2017, rdp la sirena cnm comiat russia

A punt per a fer història. Les sirenes del waterpolo són des de dimecres a Rússia on volen trencar esquemes i guanyar per sorpresa la Champions. El repte no és fàcil, ja que el rival a semifinals serà l'equip amfitrió, que va guanyar aquí per 10-15 a la segona fase. Però el bon moment de les noies que prepara Florin Bonca permet tenir esperances de donar la sorpresa davant un equip amb moltes ganes d'obtenir el títol. No en va és la tercera vegada que Kirishi és seu d'aquesta final i el seu equip ja ha quedat cinc vegades subcampió d'Europa, els anys 2005, 2006, 2007, 2010 i 2013. En la darrera ocasió caient a Eger (Hongria) davant el CN Sabadell.

La web d'Esport3 emetrà els partits en directe.

Ciutat 2017, rdp la sirena cnm comiat russia
Seria la fita més important de l'esport local
Tot i no sortir com a favorites a les travesses, la sola presència de La Sirena CNM a la Final Four de la Champions representa consolidar el seu nom en la història de l'esport mataroní. I és que fins ara, en l'àmbit local, l'únic equip que ha estat entre els quatre primers d'Europa va ser el Club Tennis Mataró que va jugar les semifinals de la Copa d'Europa l'any 1992, perdent contra el Racing de París.
El mític DC Mataró d'hoquei va quedar el 1967 a les portes de les semifinals en la cèlebre eliminatòria contra el Reus. Va ser al mateix nivell al que va arribar l'equip femení de tennis taula que va jugar els quarts de final de la Champions la temporada 2004-05.L'equip femení del GrupClima CH Mataró d'hoquei patins va disputar la final a vuit de la Copa d'Europa, quedant en cinquè lloc. 
L'equip femení del Club Esportiu Mataró de bàsquet també va jugar tres vegades la Copa d'Europa, però es va quedar a vuitens de final. A partir d'avui La Sirena CNM pot trencar el sostre de l'esport local.

Llegeix l'entrevista a Marta Bach de Roger Castillo des de Kirishi