El Quadis tanca la fase regular guanyant a Pamplona

Als mataronins els ha costat entrar en el partit i han superat l'equip navarrès per la mínima

El Quadis CN Mataró ha tancat la fase regular de la lliga de Divisió d'Honor guanyant a Pamplona davant el WP Navarra per un ajustat 7-8 i gràcies a un darrer parcial de 0-2 en els instants finals.

Waterpolo Quadis CNM - WP Navarra

A l'equip mataroní, ja amb el quart lloc assegurat, li ha costat entrar en el partit, acusant també a l'inici del partit el desplaçament fet el mateix dia. Els navarresos han sortit més concentrats i s'han avançat en el marcador amb un 3-1 en el primer quart. El Quadis ha igualat el marcador al descans, però no s'ha pogut posar per davant per primera vegada fins que ja s'acabava el tercer quart. Encara l'equip local ha tornat a agafar el domini (7-6), però en els darrers instants l'equip mataroní ha sentenciat amb dos gols.

El pròxim compromís ja serà el cap de setmana vinent en els quarts de final del "play-off" contra el Club Natació Barcelona. Els altres enfrontaments seran: Barceloneta - Sant Andreu; Sabadell - Mediterrani i Terrassa - Canoe.

WP NAVARRA 7-8 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Marc Pannon porters; Ramiro Veich, Víctor Roqué, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (1), Lluc Bertrán, Pol Barbena (3), Gustavo Guimaraes (2), Àlex Codina, Raül Loste, Pau Schnizler i Samu Ruiz.
PARCIALS: 3-1, 0-2, 2-3, 2-2.