La Sirena CNM demostra bona forma per a la Final Four

Ha superat el CN Sant Andreu amb una gran autoritat en el partit que tancava la fase regular de la lliga de Divisió d'Honor

La Sirena CN Mataró ha demostrat estar en un molt bon moment de forma de cara al compromís més important de la temporada i de la seva història, que serà el pròxim cap de setmana a Kirishi, a Rússia, en la Final Four de l'Eurolliga femenina.

En el darrer partit de la fase regular de la lliga, i ja amb el segon lloc assegurat, ha superat amb gran autoritat per vuit gols de diferència el CN Sant Andreu. Resultat molt expressiu tenint en compte que és el tercer classificat, i és un equip al qual només havia pogut superar per la mínima en els dos anteriors enfrontament d'aquesta temporada, a l'Eurolliga al Sorrall i a la 1a volta a Barcelona.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Sant Andreu

Des del primer moment s'ha vist que l'equip visitant tenia molts problemes davant la defensa local i que ho basava quasi tot a intentar sortir a la contra, però l'equip local també ha estat molt concentrat a frenar aquest aspecte. I com que hi havia una gran eficàcia en les jugades de superioritat, i també en el xut exterior, el marcador ha anat obrint-se a poc a poc. Al descans La Sirena CNM ja guanyava de quatre i el partit estava molt ben encarrilat.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Sant Andreu

I en el tercer quart la superioritat encara ha estat més patent davant un equip andreuenc desesperat en l'intent de frenar el joc local, i la diferència s'ha doblat arribant als vuit gols. Només el relaxament i el fet d'entrar en acció les jugadores més joves, que ho han fet molt bé tot s'ha de dir, han impedit que la diferència fos encara més gran. Però ha estat suficient per demostrar un gran estat de forma de cara al pròxim partit del divendres a Rússia... i dels propers quan es torni a casa que ja seran en les semifinals de la lliga contra aquest mateix rival.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Sant Andreu

LA SIRENA CN MATARÓ 14-6 CN SANT ANDREU

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Liana Dance, Marina Zablith (2), Maria Bernabé (1), Júlia Nieto, Alba Bonamusa, Clara Cambray (3), Ciara Gibson (2), Marta Bach (3), Ona Meseguer, Júlia Soler (1), Laura López (2), Cristina Terrado.
PARCIALS: 3-1, 4-2, 5-1, 2-2.