El Quadis defensa el quart lloc dissabte a la tarda davant el CN Barcelona

La Sirena CN Mataró té un partit fàcil a Madrid davant el Concepción

El Quadis CNM té un partit important el dissabte a la tarda, en horari unificat de les 18 hores, al complex Joan Serra, davant l’històric Club Natació Barcelona, l’únic equip que li podria prendre el quart lloc que ara mateix ostenta l’equip de Beto Fernàndez.

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

El Quadis ara mateix, quan falten dues jornades per acabar la fase regular, és 4t amb 35 punts i l’equip cenebista és 5è amb tres punts menys. L’equip del Centre va fer un gran partit a la 1a volta a la Nova Escullera, guanyant per 4-7, en una piscina on el Sabadell només va poder empatar, i això li dóna un bon coixí, ja que els barcelonins per fer-se amb el quart llos haurien de guanyar aquí de més de tres gols. En la darrera jornada el Quadis juga a Pamplona i el CN Barcelona rep el Canoe.

Si com sembla bastant possible el Quadis CNM manté el quart lloc el seu rival a quarts de final del “play-off” podria ser el propi CN Barcelona o el Canoe que podria superar l’equip barceloní derrotant-lo a la darrera jornada. Això sí, amb el factor piscina a favor. L’equip mataroní també té a tir el tercer classificat, el CN Terrassa, que està només dos punts per sobre, però l’equip egarenc té dos partits en els quals sembla difícil que pugui ensopegar (Navarra a casa i Rubí a fora).

A l’equip que prepara Toni Esteller, que en la darrera jornada va guanyar el Terrassa per 7-6, destaquen el porter Eduardo Lorrio, Víctor Flores (amb 41 gols, sisè màxim golejador de la lliga), Pol Gomà (23), Joel Esteller (20), els holandesos Van Ijperen i Nispeling, l’ex-Barceloneta Monpeat, i l’ex-Quadis Edu Mínguez.

Serà la 30a vegada que el CN Barcelona visita el CN Mataró a la Divisió d’Honor Estatal, inclosos els tres partits entre 1994 i 1997 en els quals l’equip mataroní jugava a la piscina Sant Jordi com a local, i entre ells hi ha tres partits de “play-off”. I l’equip barceloní, en altres temps l’equip més fort de l’estat, va guanyar els 24 primers. Després en les cinc darreres temporades la victòria ha estat mataronina.

RESULTATS HISTÒRICS CONTRA EL CN BARCELONA

Partit molt fàcil de La Sirena per a assegurar el segon lloc

La Sirena CN Mataró es desplaça per jugar a Madrid també el penúltim partit de la fase regular a la piscina del Concepción. El partit es jugarà a les 16.30 hores i és molt fàcil per a les “sirenes”, ja que les madrilenyes són penúltimes amb 5 punts i l’equip mataroní és segon amb 42. Amb el triomf ja assegurarien el segon lloc, passi el que passi en el darrer partit en el qual rebran el CN Sant Andreu, que és el tercer classificat. I d'aquesta manera tindran el factor piscina a favor en les semifinals.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Moscardó

L'equip del Centre Natació Mataró ha jugat en aquella piscina 7 vegades a la Divisió d'Honor i en una ocasió hi va perdre per 10-9 (temporada 2006-07)... però eren altres temps. Després allà van guanyar la temporada 2010-11 sense encaixar cap gol (0-19), en l'única vegada en què l'equip mataroní ha pogut mantenir la porteria a zero a la màxima competició estatal. Tot i que també ho va fer en partit d'Eurolliga de la temporada 14-15 davant el Kreuzlingen suís (31-0). La temporada passada el resultat va ser de 4-24. I a la primera volta a Mataró va ser de 12-1.