La Sirena CN Mataró resol fàcilment davant el cuer

Totes les joves de l'equip han tingut oportunitat de jugar molts minuts

La Sirena CN Mataró ha guanyat amb molta comoditat, com era d'esperar, el partit que l'enfrontava al cuer de la Divisió d'Honor, l'EWP de Zaragoza, per 19-10, i es manté en el 2n lloc de la màxima categoria estatal.

Sirena-Zaragoza

L'equip aragonès, que està en situació de descens, i té molt complicat evitar-lo en les dues jornades que queden, ha vingut amb ganes de plantar cara. I ho ha fet, sobretot durant els dos primers quarts, arribant al descans amb un meritori 9-6. Ha destacat la jugadora Míriam Ciudad, que ha estat la màxima golejadora del partit amb 6 gols.

Ha estat un partit en el qual Florin Bonca ha pogut donar molts minuts a les jugadores més joves de l'equip. Cristina Terrado ha ocupat la porteria tot el partit, i Júlia Soler, amb dos gols, Maria Bernabé i Meritxell Burgos, amb un (que en el cas de la darrera ha estat el primer que ha fet a la Divisió d'Honor), han col·laborat en la tasca golejadora de l'equip.

LA SIRENA CN MATARÓ 19-10 EWP ZARAGOZA

LA SIRENA CN MATARÓ: Cristina Terrado portera, Liana Dance (3), Marina Zablith, Maria Bernabé (1), Meritxell Burgos (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray (2), Ciara Gibson (3), Marta Bach, Júlia Soler (2), Ona Meseguer (2), Laura López (5).
PARCIALS: 4-2, 5-4, 6-3, 4-1.