Rivals fàcils per als dos equips de waterpolo del CN Mataró

La Sirena rep el cuer, EWP Zaragoza, i el Quadis visita el Molins de Rei, penúltim classificat

Els dos equips de waterpolo del CN Mataró tenen rivals molt assequibles aquest cap de setmana, per poder sumar tres punts més cadascun.

La Sirena rep el cuer

La Sirena CNM rebrà el dissabte a les 12:45 hores el WP Zaragoza, que és el cuer igualat amb el Concepción de Madrid, però amb el golaverage desfavorable, i veient el seu calendari sembla que té tots els números per ser l’equip que perdi la categoria. Si això succeeix l’equip saragossà baixarà després de 10 temporades a la màxima categoria. En les 9 visites que ha fet fins ara a Mataró només va puntuar en la segona temporada amb un empat a 9 gols. I en les dues darreres visites s’ha emportat la mateixa pallissa per 23-5. A la primera volta a Saragossa el resultat va ser de 4-13.

Sirena-Zaragoza

El Quadis juga a la piscina del penúltim

El Quadis CN Mataró juga el dissabte a les 18 hores a la piscina del debutant a la Divisió d’Honor, el Molins de Rei. A la 1a volta a Mataró el Quadis va guanyar per 15-5 en el partit amb més diferència de la temporada a casa.

De tota manera l’equip de Beto Fernàndez, que és 4t, tampoc pot sortir relaxat, ja que l’equip molinenc està en penúltim lloc, cosa que l’obligaria a jugar la promoció. Té dos punts d’avantatge sobre el Rubí i per tant sortirà a morir per intentar obrir una mica més de marge sobre l’últim i fins i tot per intentar atrapar el Catalunya i poder-se estalviar la promoció.

Waterpolo Quadis CNM - Molins de Rei