La Sirena CNM té dos partits aquest cap de setmana

El dissabte juga a Terrassa i el diumenge (12:45 h) rep el Moscardó de Madrid, en partit endarrerit

La Sirena CN Mataró, després d’un descans a la lliga, està a l’espera del gran esdeveniment de la temporada, la Final Four de l’Eurolliga, que tindrà lloc a finals d’abril a Kirishi. Però de moment torna la competició estatal amb dos partits aquest cap de setmana, contra els dos equips que lluiten amb el “Medi” per la quarta plaça dels “play-off”.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Terrassa

El primer el dissabte a les 16 hores  a la piscina del CN Terrassa, on l’espera un equip que està en 6è lloc amb 22 punts, però és clarament inferior, tot i que a la primera volta aquí a Mataró va presentar batalla perdent només per 9-6. L’equip mataroní ha guanyat en les 6 visites que ha fet en aquella piscina (la temporada passada per 8-16).

I el diumenge jugaran a casa a les 12:45 hores contra el Moscardó de Madrid (5è també amb 22 punts), en partit endarrerit de la jornada anterior. Un equip que va ser rival fa poc a la Copa de la Reina (11-7 per a les mataronines) i que a la primera volta va caure per 5-13 a Madrid. L’equip madrileny lluita per entrar als “play-off” però no sembla que hagi de ser rival si La Sirena està al seu nivell habitual, sobretot tenint en compte que el dia abans hauran jugat a Madrid contra el Sabadell. El Moscardó havia guanyat en les tres primers visites a Mataró, quan estava a l’elit estatal, i després ha perdut 9 vegades seguides, la temporada passada per 13-5.