El Quadis es retroba amb el triomf i s'acosta al tercer lloc

Ha superat el Catalunya mentre el Terrassa perdia a casa davant el Canoe

El Quadis CN Mataró tenia un partit a mida per aconseguir trencar la ratxa de cinc partits sense guanyar (un de Copa i quatre de lliga) i en efecte s'ha retrobat amb el triomf derrotant el CN Catalunya a la piscina Sant Jordi.

Tot i ser un rival assequible, ja que era l'avant-penúltim classificat i estava a 20 punts de l'equip mataroní, ja se sabia que ho donaria tot per intentar trencar els pronòstics, per tal d'allunyar-se una mica de la zona de perill.

I així ha estat. L'equip barceloní ha plantat cara durant els dos primers quarts i ha marxat al descans un gol per sobre (5-4), després d'un primer quart amb defenses fortes i poc encert ofensiu (1-1) i un segon quart en el qual els atacs han trobat més forats (4-3).

A la represa, el Quadis s'ha desencadenat i ha ofert el seu millor joc, tant en defensa, tancant els espais i amb bona porteria, com en atac on cinc jugadors han vist porteria per clavar un parcial de 0-6, que ja ha deixat el partit quasi decidit. En el darrer, els graciencs han tornat a guanyar-lo, però de poc els ha servit.

El Quadis ha guanyat un sol parcial, però ja n'ha tingut prou per sumar tres punts que, aprofitant l'ensopegada del Terrassa a casa seva davant el Canoe, els situa a només dos punts dels egarencs.

CATALUNYA 8-12 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Marc Pannon porters, Ramiro Veich, Víctor Roqué (1), Víctor Fernàndez (1), Marc Corbalán (1), Pol Barbena (2), Gustavo Guimaraes (3), Àlex Codina (3), Samu Ruiz (1), Pau Schnizler, Raul Loste, Lluc Bertran.
PARCIALS: 1-1, 4-3, 0-6, 3-2.