La Sirena CNM demostra que està en forma per a la remuntada europea

Ha guanyat amb solvència a la piscina del "Medi" amb un espectacular tercer quart

Avui dissabte al migdia l'equip de La Sirena CN Mataró tenia un bon test de cara al partit decisiu del dissabte vinent de l'Eurolliga, i l'ha superat amb molt bona nota, ja que ha guanyat a la difícil piscina del "Medi" per un clar 7-14, resolent el partit amb un tercer quart espectacular.

Waterpolo fem. La Sirena - Mediterrani

Com era d'esperar l'equip barceloní ha plantat cara intentant donar la sorpresa, i han tancat tant el primer com el segon quart amb desavantatge mínim arribant al descans amb un 3-5, que deixava la cosa força oberta.

Però al tercer quart les noies de Florin Bonca han decidit posar la directa. Han defensat molt bé, han sortit les contres i en atac posicional també estaven efectives i han trencat el partit amb un parcial d'1-5. Després, en el darrer quart, han tornat a guanyar per la mínima, sense relaxar-se com havien fet a la semifinal de Copa, per acabar doblant el rival en el marcador.

Dintre del gran nivell de tot l'equip avui cal destacar a Clara Cambray autora de cinc gols, que ha començat pletòrica amb 3 gols abans del descans.

CE MEDITERRANI 7-14 LA SIRENA CN MATARÓ

CE MEDITERRANI: Andrea Domínguez, Durán (2), Casado, Díaz (2), Goset, Panicello (2), Mone, Llisterri, Figueroa, Lizotte (1), Garcia, Pascual, Fuertes.
LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Cristina Terrado porteres, Liana Dance (1), Marina Zablith, Maria Bernabé, Júlia Nieto, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (5), Ciara Gibson (1), Marta Bach (2), Ona Meseguer (2), Laura López (2), Júlia Soler.
PARCIALS: 1-2, 2-3, 1-5, 3-4.