La Sirena CN Mataró rep el dijous el Dos Hermanas sevillà

El partit no ha d'oferir cap problema a l'equip mataroní, que ja va pensant en l'UVSE Budapest

Aquest dijous a les 14 hores l'equip de La Sirena CN Mataró juga el partit ajornat a causa del seu desplaçament a Budapest del cap de setmana passat. El rival és molt fàcil, ja que reben la visita del Dos Hermanas sevillà, tercer per la cua i al qual ja se'l va derrotar per 7-22 a la primera volta en terres andaluses.

Fins ara l'equip andalús ha visitat set vegades i ha perdut en les set ocasions, encaixant 106 gols i marcant-ne només 35.

El partit haurà de servir per provar coses i perquè les jugadores més joves tinguin minuts. El dissabte al migdia  les sirenes tindran un partit més complicat a la piscina del "Medi", que a la Copa va causar alguns problemes, i ja pensant en el partit del dissabte dia 11 en què rebran l'UVSE Budapest al Sorrall en la tornada dels quarts de final de l'Eurolliga.