La Sirena CNM afronta l'UVSE Budapest el dissabte, a Hongria

L'equip de Florin Bonca busca un bon resultat en els quarts de final de l'Eurolliga

El dissabte a la tarda a les 18.15 hores l'equip de La Sirena CN Mataró afronta un dels partits més importants de la temporada en terres hongareses, davant l'UVSE Budapest, en l'anada dels quarts de final de l'Eurolliga.

L'equip hongarès, farcit de jugadores de la selecció hongaresa, ja és conegut, perquè la temporada passada va ser rival de l'equip mataroní també en aquesta eliminatòria de quarts de final, només que amb l'ordre dels partits invertit. En aquella ocasió a Mataró es va empatar a 7 gols i a Budapest es va caure clarament per 9-4.

Després La Sirena CNM com és ben sabut va jugar, i guanyar, la fase final de la Copa LEN, i l'equip hongarès va jugar la fase final de l'Eurolliga a Sabadell, perdent la final per 8-11 davant l'equip de Nani Guiu.

Ara les noies que prepara Florin Bonca busquen un bon resultat que permeti afrontar amb esperances el partit de tornada del pròxim 11 de març al Sorrall, per intentar colar-se per primera vegada a la fase final de l'Eurolliga. Un repte ben complicat sense cap mena de dubtes.

170224Wa_UVSE

Formen la plantilla de l'UVSE Budapest: Kisteleki, Kövesdi, Csabai, Keszthelyi, Gangl, Szücs, Takács, Van der Sloot, Czigány (dretes) i Mucsy, Bicskei, Hertzka, Kuna, Kiss, Drajkó (ajupides).