Gran partit, sense premi, de La Sirena CNM a la piscina del campió d'Europa

Ha estat un molt bon test de cara al partit de quarts de final de l'Eurolliga del pròxim dissabte a Budapest

Els dos millors equips catalans i estatals, i campions de les dues competicions europees de la temporada passada, s'han tornat a trobar sis dies després de la final de Copa, ara en partit de lliga. La Sirena ha fet un grandíssim partit, que ha estat un bon test per al partit que té a Budapest el pròxim cap de setmana en els quarts de final de l'Eurolliga.

Possiblement el partit tenia poca transcendència, ja que el Sabadell havia guanyat a Mataró per 3-12, i té el primer lloc de la fase regular quasi assegurat, i de fet no han jugat ni Laura Ester ni Judith Forca. I tots dos equips estan pensant més en el partit de quarts de final de l'Eurolliga del cap de setmana en terres hongareses. Però el CN Sabadell ha guanyat tots els partits de fase regular de la lliga des de l'any 2007, fins a un total de 192, i no cal dir que volia mantenir la seva ratxa, i per tant ha jugat amb la màxima intensitat. I La Sirena volia obtenir una victòria de prestigi i està clar que també ha anat al màxim.

170218Wa_Sabadell-LS

Però les campiones d'Europa al davant avui han tingut un equip de La Sirena molt concentrat des del primer moment. Les mataronines s'han avançat aviat en el marcador, i després han respost als gols locals, fins a arribar al descans amb avantatge de 4-5, amb una gran primera part de Marta Bach, amb tres gols, un en la boia i dos de xuts llunyans. També cal destacar el bon partit de la portera Debby Wilemsz. Un penal transformat per Laura López i una vaselina de Ciara Gibson, han completat el marcador per tenir a ratlla el campió d'Europa.

A la represa d'entrada l'equip de Nani Guiu ha apujat un punt la defensa i tot i fallar un penal, ha capgirat el marcador (6-5). Però dos xuts llunyans de Laura López i Marina Zablith han retornat l'empat al final del tercer quart. I en el darrer quart ha estat La Sirena, amb Laura López qui ha marcat primer, han replicat Clara Espar i Neushul per avançar altra vegada el Sabadell. Novament la brasilera Zablith, en una contra resolta amb un xut llunyà, ha posat l'empat a 9. Fins a aquell moment el marcador havia registrat empats a tots els resultats possibles des de l'1-1 fins al 9-9, indicant clarament la igualtat del partit. Però en el tram final les campiones d'Europa han tret la seva qualitat, i Neushul, Cordobés i Bea Ortiz han sentenciat el partit.

CN SABADELL 12-9  LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Elena Sànchez, Mati Ortiz (1), Neushul (3), Bea Ortiz (3), Chiara Tabani, Paula Leiton (1), Marina Cordobés (1), Maica Garcia, Pili Peña (1), Clara Espar (1), Olga Domènech (1).
LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Liana Dance, Marina Zablith (2), Marta Bach (3), Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Laura López (3), Alba Bonamusa, Ona Meseguer.
PARCIALS: 2-2, 2-3, 3-2, 5-2