El Quadis CNM el dijous rep el "Medi", en el primer de dos partits que té en tres dies

A les 13 hores rep l'equip barceloní i el dissabte al migdia juga a Sabadell

El Quadis CN Mataró torna el dijous a la competició després de l'aturada que ha tingut després del partit a la piscina del Barceloneta jugat el dimarts 31 de gener, motivada per la marxa de Gustavo Guimaraes i Ramiro Veich al pre mundial de la zona sudamericana. I ho fa de forma intensa, ja que jugarà dos partits en tres dies.

Mataro-medi

El dijous a les 13 hores visita del "Medi"

Aquest dijous dia 16 a les 13 hores, a les instal·lacions del Complex Joan Serra del Centre, el Quadis rebrà el CE Mediterrani, en partit de la 14a jornada de lliga, buscant tres punts que donarien a l'equip de Beto Fernàndez l'oportunitat d'igualar el CN Terrassa a la tercera plaça, després de la derrota que van patir davant el CN Sabadell.

A la primera volta el Quadis va guanyar a Sants per 7-9 i ara vol retrobar-se amb el triomf després de la derrota a la piscina del líder, amb la que va acabar una ratxa de set victòries seguides en lliga.

Però atenció, perquè el "Medi" en el darrer partit de la 13a jornada va superar per 11-10 el Terrassa. A l'equip barceloní, que prepara Marc Comas, destaquen el porter Diego Tébart, sempre encertat contra el Quadis, De Toro, Daniel Hernàndez, Hodaly, Guillem Garcia, Idarraga, Van den Burg i Germán Yàñez, que és el seu màxim golejador amb 26 gols.

RESULTATS HISTÒRICS EN DIV. D'HONOR A MATARÓ

Dissabte desplaçament a Sabadell

Però dos dies després, el dissabte, el Quadis tindrà un matx molt més complicat a la piscina de Can Llong a Sabadell, davant un equip que està situat en segon lloc a només dos punts del líder i que fa poc a la Copa del Rei va derrotar l'equip mataroní per 11-5. Però de ben segur el dissabte serà una altra història... Els de Beto Fernàndez van jugar aquell partit amb gent molt minvada de condicions físiques, i tenen ganes de millorar la imatge. A la primera volta a Mataró el resultat va ser de 9-11 favorable als sabadellencs. De tota manera, està clar, que el Sabadell és favorit.

170127Wa_SabCNM2

RESULTATS HISTÒRICS EN DIV. D'HONOR A SABADELL

Guimaraes es classifica per al Mundial i Veich no

Hem de dir que els dos jugadors del Quadis es van trobar a la semifinal del pre mundial que es disputava a Trinitat i Tobago. El Brasil, de "Grummy" va guanyar l'Argentina per 11-5, deixant fora els de Ramiro Veich del Mundial. I després a la final contra Canadà, amb els dos equips classificats per Budapest-2017, Brasil va guanyar per 6-5.