La Sirena CNM no pot amb un Sabadell superior a la final de la Copa

El potentíssim equip sabadellenc ha trencat el partit en el tercer quart

La Sirena CN Mataró no ha pogut repetir la gesta de l'any passat i ha caigut derrotat clarament per 14-7, davant el CN Sabadell, a la final de la Copa de la Reina disputada a Terrassa. El potencial de l'equip sabadellenc, amb gran part de la selecció espanyola i amb dues estrangeres medallistes a Rio, ha acabat imposant-se, trencant el partit ja en el tercer quart amb un parcial de 4-1.

El partit ha començat amb bon ritme i en dos minuts els dos equips ja havien fet tres atacs cada un i havien pujat dos gols, un per bàndol, al marcador. S'han anat centrant les defenses, zonal la mataronina i més pressionant la sabadellenca. Aquestes tenien al darrere Laura Ester que, amb 5 aturades en el primer quart, ha permès marcar una mica la diferència. Perquè a l'altra banda les campiones d'Europa han aprofitat la primera superioritat, i han marcat en una contra, després d'errada mataronina en situació semblant, per posar el 3-1, amb què ha acabat el primer quart.

170212Wa_Final

S'ha accelerat més el joc al segon quart, amb els dos equips buscant sorprendre a la contra. I els gols s'han anat alternant, fins que Judith Forca ha aprofitat una superioritat per posar tres gols de diferència. Però en el darrer atac del segon quart, després d'un temps mort, Marta Bach ha marcat també en superioritat per mantenir la il·lusió.

En el tercer quart, la italiana Tabani i Bea Ortiz han clavat la pilota a l'escaire en els dos primers atacs, i la diferència ha pujat a quatre gols, I després d'un gol de Laura López en superioritat, l'americana Neushul, la jugadora del partit, ha clavat dos xuts exteriors davant dels quals la portera holandesa de La Sirena, poc ajudada per la defensa, no ha pogut fer res. I a falta d'un quart per jugar la cosa havia quedat quasi decidida, amb cinc gols de diferència.

En el darrer quart ja han passat poques coses importants. En dues superioritats Laura López ha estavellat la pilota a la fusta i això ha impedit que les de Florin Bonca entressin en el partit novament, i les llançadores rivals han continuat fent mal, per acabar doblant en el marcador.

CN SABADELL 14-7  LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester (10 aturades), Mati Ortiz, Kiley Neushul (4), Bea Ortiz (3), Chiara Tabani (1), Paula Leiton, Marina Cordobés (1), Maica Garcia (1), Pili Peña, Clara Espar (2), Olga Domènech, Judith Forca (2) i Elena Sánchez (ps). 14 gols de 32 xuts, en 43 possessions. 10 exclusions.
LA SIRENA CNM: Debby Willemsz (5 aturades), Liana Dance (1), Marina Zablith, Marta Bach (1), Clara Cambray (1), Ciara Gibson (2), Laura López (1), Alba Bonamusa, Ona Meseguer (1), Júlia Soler, Maria Bernabé, Júlia Nieto, Cristina Terrado (ps). 7 gols de 28 xuts en 37 possessions. 7 exclusions i un penal en contra.
PARCIALS: 3-1, 3-3, 4-1, 4-2
MARCADOR: 1-0 Neushul; 1-1 GIBSON; 2-1 Cordobés; 3-1 Neushul, final 1r quart; 3-2 MESEGUER, 4-2 Espar; 4-3 DANCE; 5-3 Bea Ortiz; 6-3 Forca; 6-4 BACH final 2n quart; 7-4 Tabani, 8-4 Bea Ortiz, 8-5 LÓPEZ, 9-5 Neushul, 10-5 Neushul final 3r quart; 10-6 CAMBRAY, 11-6 Garcia, 12-6 Espar, 13-6 Forca, 13-7 GIBSON, 14-7 Bea Ortiz.