La Sirena CNM derrota el "Medi" i diumenge juga la final de la Copa

A les 12 del migdia l'espera el CN Sabadell per repetir la final de la temporada passada

L'equip de La Sirena CN Mataró ha guanyat la semifinal davant el "Medi" per 10-8, sense lluïment, i reservant forces per a la final de demà a les 12 del migdia contra el CN Sabadell, que ha derrotat per 1-16 a l'altra semifinal. D'aquesta manera hi haurà l'esperada repetició de la final de la temporada passada.

El partit ha començat amb un gol de Panicello per al "Medi", però de seguida La Sirena s'ha centrat en defensa, el rival ha perdut pilotes, i l'equip mataroní ha començat a sortir a la contra agafant descol·locada la defensa de les de Sants. I en pocs moments Laura López, Ona Meseguer i Clara Cambray han fet un parcial de 3-0. I s'ha encarrilat el partit amb un 3-1 al final del primer quart, que hauria pogut ser encara més ampli, si no hagués estat per la bona actuació de la portera Andrea Domínguez.

170211Wa_LauraLópez

Al segon quart s'ha anat imposant l'experiència mataronina davant el jove equip barceloní (19 anys d'edat de mitjana) que, tot i comptar amb dues estatunidenques més veteranes, no ha pogut fer res davant la defensa de La Sirena que pressionava molt i dificultava els xuts del "Medi". Ciara Gibson ha fet dos gols per agafar quatre gols d'avantatge, que s'han mantingut al descans.

El tercer quart ha començat amb un altre penal que ha posat el 6-3. En atac les sirenes no estaven fines ni en superioritat (1 de 6), perdent moltes pilotes i fins i tot errant una contra claríssima de 3 contra 2, i el marcador no es movia. Debby Willemsz ha aturat el tercer penal que hagués pogut ficar el "Medi" en el partit. I ja al tram final Marta Bach ha marcat un gran gol a la boia i Ona Meseguer ha encertat una superioritat per posar el 8-3 al final del tercer quart. Tot decidit.

170217Wa_Semifinal

Al darrer quart ha tornat a marcar primer el "Medi", però els dos entrenadors més o menys veien el partit decidit i han fet entrar les jugadores més joves de la banqueta. I el partit ha acabat amb un parcial de 0-4 l'equip barceloní, els dos últims de Mar Llisterri, la ex-jugadora del Centre, que ha guanyat el darrer parcial clarament, cosa que ha deixat males sensacions en l'equip mataroní. Però de ben segur demà serà una altra cosa...

LA SIRENA CN MATARÓ 10-8 CE MEDITERRANI

LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Liana Dance, Marina Zablith, Marta Bach (1), Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3), Laura López (2), Alba Bonamusa (1), Ona Meseguer (2), Júlia Soler, Maria Bernabé, Júlia Nieto, Cristina Terrado.
CE MEDITERRANI: Domínguez, Duran, Ungría, Díaz, Panicello (3), Goset, Llisterri (2), McKenzie, Figuerola, García, Pascual, Lizotte (3, 2 de p.) i Fuertes.
PARCIALS: 3-1, 3-1, 2-1, 2-5