La Sirena CNM supera el CN Madrid Moscardó en els quarts de final

Demà l'equip de Florin Bonca jugarà la semifinal de la Copa de la Reina contra el "Medi"

La Sirena CN Mataró ha superat, com s'esperava, els quarts de final de la Copa de la Reina, davant el CN Madrid Moscardó, i demà jugarà les semifinals davant el CE Mediterrani que ha guanyat en el seu quart de final l'EWP Zaragoza per 5-17. Aquest partit es jugarà el dissabte a les 11:30 hores.

170210Wa_Tempsmort

El partit de quarts de final, de la primera hora de la tarda de divendres no ha estat tan plàcid com s'esperava. Fa poc a la lliga l'equip de Florin Bonca havia guanyat a Madrid per 5-13 i potser això feia pensar en una còmoda victòria. Però les jugadores de l'equip madrileny, superant els problemes econòmics que té el club, han sortit molt mentalitzades davant un equip mataroní potser massa confiat i guardant forces per semifinals i final. I s'han vist dos primers quarts molt igualats i al descans s'ha arribat amb mínim avantatge gràcies a un gol de contra de Clara Cambray per posar el 4-3.

170210Wa_Cambray4-3

En el tercer quart l'equip madrileny fins i tot s'ha permès el luxe de canviar a la seva portera internacional Patricia Herrera, durant un període. I d'entrada ho ha aprofitat l'equip mataroní per fer un parcial de 3-0 i posar quatre gols d'avantatge al marcador. Però les madrilenyes no s'han rendit i l'han reduït a dos a l'inici del darrer quart. En els darrers minuts la superior experiència i la millor condició física de les "sirenes" han tornat a obrir forat fins als quatre gols finals, sobretot gràcies a les contres, perquè en atac posicional no li ha estat fàcil trobar porteria.

170210Wa_AturadaDebby

Pots veure el vídeo del partit

LA SIRENA CN MATARÓ 11-7 CN MADRID MOSCARDÓ

LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Liana Dance (1), Marina Zablith (1), Marta Bach, Clara Cambray (2), Ciara Gibson (1), Laura López (1 de p.), Alba Bonamusa (2), Ona Meseguer (2), Júlia Soler, Maria Bernabé, Júlia Nieto, Cristina Terrado (ps).
PARCIALS: 3-2, 1-1, 4-2, 3-2

Les dues semifinals

A les 11.30 hores jugaran com hem dit La Sirena CN Mataró i CE Mediterrani.

A les 13 hores ho faran CN Terrassa (que ha guanyat el Rubí per 10-7) i CN Sabadell (que s'ha desfet del Cn sant Andreu per 13-9).

La final es jugarà el diumenge a les 12 hores.