La Sirena CNM defensa a Terrassa el títol de la Copa de la Reina

El divendres juga els quarts de final contra el Moscardó, en el camí d'una probable final contra el Sabadell

Lequip de La Sirena CN Mataró defensa a partir del divendres el títol de la Copa de la Reina aconseguit la temporada passada a Sabadell, quan va derrotar per 9-7 l'equip amfitrió en un partit en el qual es va veure trencada una llarguíssima ratxa de partits guanyats en competició estatal pel CN Sabadell.  Ara el sorteig sembla portar cap a una repetició d'aquella final.

Sirena campiones

La fase final es juga a les instal·lacions del CN Terrassa. En el primer quart de final el divendres 10 de febrer a les 15.30 hores, La Sirena CN Mataró es trobarà amb el CN Moscardó de Madrid, en un partit teòricament fàcil, ja que a la lliga es va guanyar a Madrid per 5-13. Els altres quarts de final són: EWP Zaragoza - Mediterrani, CN Terrassa - Rubí i, el més interessant, CN Sabadell - CN Sant Andreu.

Els quarts de final per steaming a rfen.tv 

A semifinals sembla que La Sirena CNM, si com és d'esperar ha derrotat l'equip madrileny, es podria trobar amb el "Medi" el dissabte a les 11.30 hores. I, si supera aquest partit, la final la disputaria el diumenge a les 12 hores.
El CN Sabadell domina el palmarès amb 12 títols, seguit del Mediterrani amb 5, Alcorcón amb 2 i La Sirena CN Mataró amb 1.

Serà aquesta la dotzena participació de l'equip mataroní en aquesta fase final de la Copa. Fins ara té un títol i dues finals més, les temporades 2009-10 i 2013-14 perdudes totes dues davant el CN Sabadell.

RESULTATS HISTÒRICS A LA COPA DE LA REINA