La Sirena CNM apallissa el Rubí en l'inici de la 2a volta

L'equip mataroní ha començat amb un parcial de 7-0 que ho ha deixat tot resolt

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 04 Febrer 2017 13:55

Waterpolo fem La Sirena CNM - Rubí

Com era d'esperar l'equip de La Sirena CN Mataró ha guanyat amb facilitat el primer partit de la segona volta que s'ha disputat avui a les instal·lacions del complex Joan Serra del CN Mataró. El Rubí ha caigut apallissat per 17-6 en un partit que ha quedat ja decidit totalment en el primer quart que les noies de Florin Bonca han tancat amb un 7-0 favorable. El resultat quasi calca el de la temporada passada en què les mataronines van guanyar per 17-7.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Rubí

Waterpolo fem La Sirena CNM - Rubí

Després han afluixat una mica el ritme, permetent l'entrada de les jugadores més joves, i fins i tot han cedit el segon parcial per 2-3. Després en el tercer altre cop s'ha tancat la defensa per fer un 4-0, i en el darrer la cosa ha tornat a anar més anivellada amb un 4-3.

De tota manera ha estat un bon assaig de cara a la cita de la pròxima setmana a Terrassa en la qual La Sirena defensarà el títol de la Copa de la Reina aconseguit l'any passat a Sabadell.

LA SIRENA CN MATARÓ 17-6 CN RUBÍ

LA SIRENA CNM: Debby Willemsz i Cristina Terrado porteres; Liana Dance (4), Marina Zablith (1), Maria Bernabé, Júlia Nieto, Alba Bonamusa (2), Marta Bach (2), Clara Cambray (3), Ciara Gibson (3), Laura López, Ona Meseguer, Júlia Soler.
PARCIALS: 7-0, 2-3, 4-0, 4-3.