La Sirena CNM ja sap el camí per intentar revalidar el títol de Copa

Avui s'ha celebrat el sorteig i tot s'encamina cap a una nova final entre l'equip mataroní i el Sabadell

Avui s'ha celebrat al Club Natació Terrassa el sorteig de la Copa de la Reina que tindrà lloc en les seves instal·lacions el cap de setmana següent entre els dies 10 i 12 de febrer.

La Sirena CN Mataró defensarà el títol aconseguit a Sabadell la temporada passada derrotant l'equip amfitrió, en el primer gran èxit de la temporada, i en un partit en el qual es va veure trencada una llarguíssima ratxa de partits guanyats en competició estatal pel CN Sabadell. Ara, després del sorteig, tot sembla portar cap a una repetició d'aquella final.

170202Wa_SorteigCopa

Entraven al sorteig els vuit primers classificats de la Divisió d'Honor femenina, cosa que vol dir tots menys els dos últims, Dos Hermanas i Concepción, que n'han quedat fora.

En el primer quart de final, el divendres 10 de febrer a les 15.30 hores, La Sirena CN Mataró es trobarà amb el CN Moscardó de Madrid. I en els altres quarts de final les eliminatòries seran: EWP Zaragoza - Mediterrani, CN Terrassa - Rubí i el més interessant CN Sabadell - CN Sant Andreu.

A semifinals per tant sembla que La Sirena CNM, si com és d'esperar ha derrotat l'equip madrileny, es podria trobar amb el "Medi" el dissabte a les 11.30 hores. I, si supera aquest partit, la final la disputarà el diumenge a les 12 hores.