La Sirena CNM guanya a Sant Andreu amb un gran final

L'equip mataroní ha resolt el partit amb un parcial de 0-3 a l'inici del darrer quart

L'equip de La Sirena CN Mataró tenia el dissabte a la tarda un complicat partit a la piscina Pere Serrat de Barcelona on l'esperava un CN Sant Andreu amb ganes de revenja després de la derrota patida a Mataró fa dues setmanes en el partit decisiu de la segona fase de l'Eurolliga. I les noies de Florin Bonca l'han sabut resoldre, obtenint tres punts molt importants per encarar molt bé l'obtenció de la segona posició de la fase regular. De moment acaben la primera volta en segon lloc, amb una sola derrota i amb 5 punts d'avantatge sobre les andreuenques.

170128Wa_SA-CNM

El partit, com era de preveure, ha estat d'alta tensió, amb un ambient molt carregat i on les mataronines han hagut de fer valer la seva superior experiència per superar un equip molt jove i de futur com és el de Javi Aznar.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Sant Andreu

El matx ha estat trepidant, com ho va ser el de l'Eurolliga jugat a Mataró, amb defenses dures (21 exclusions entre els dos equips) i amb bon treball en inferioritat (només 5 gols entres els dos equips en superioritat), i el marcador ha estat un "estira-i-arronsa" constant sense que mai cap dels dos equips agafés dos gols d'avantatge en els tres primers quarts.

I s'ha iniciat el darrer quart amb 6-5 favorable a l'equip local. Aleshores ha sorgit la millor versió de La Sirena i amb una gran defensa i porteria, i eficàcia en atac. I ha sortit novament l'experiència i la qualitat de les dues internacionals, Marta Bach i Laura López, que, amb un i dos gols respectivament, han fet un parcial de 0-3. Això ha permès arribar al final amb el marcador a favor i per primera vegada durant el partit amb dos gols d'avantatge. Els esforços finals de l'equip barceloní no ha canviat el signe del partit i els tres punts han vingut cap a Mataró.

CN SANT ANDREU 7-8 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SANT ANDREU: O'Neil, Seta, Lloret (2), Guiralt, Morell (1), Castellà (2), Armit, Baringo (1), Bargalló, Crespi (1), Aznar.
LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Liana Dance, Marina Zabilth, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach (2), Ona Meseguer (1), Laura López (2).
PARCIALS: 2-2, 2-2, 2-1, 1-3.