La Sirena CNM guanya amb facilitat a Dos Hermanas

Com era de preveure l'equip mataroní ha solucionat el partit endarrerit amb una gran golejada (7-22)

Diumenge l'equip de La Sirena CN Mataró ha jugat un partit endarrerit corresponent a la 3a jornada a la piscina del Dos Hermanas a Sevilla i allà ha demostrat la diferència que hi ha entre els dos equips i ha solucionat el partit amb una àmplia golejada, superant per primera vegada aquesta temporada els vint gols.

Supercopa waterpolo femení La Sirena - CN Sabadell

L'equip de Florin Bonca no ha volgut deixar cap marge a la sorpresa i el primer quart ja l'ha tancat amb 0-4 i al descans dominava 1-12. Després hi ha hagut una certa relaxació en defensa, s'ha fet jugar a les jugadores menys habituals i el marcador ha estat una mica maquillat per l'equip andalús.

DOS HERMANAS 7-22 LA SIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz i Cristina Terrado porteres; Liana Dance (2), Marina Zablith (1), Maria Bernabé (1), Júlia Nieto (2), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (6), Ciara Gibson (2), Marta Bach (2), Ona Meseguer (4), Júlia Soler i Laura López (1).
PARCIALS: 0-4, 1-8, 3-6, 3-4.