Laura López: "Poder disputar la Final Four de l'Eurolliga seria un somni fet realitat"

Entrevistem a la jugadora de la Sirena CN Mataró

Després de la seva gran actuació a l'Eurolliga femenina, amb gol decisiu contra el Sant Andreu inclòs, parlem amb Laura López.

La Sirena CNM - Bogliasco

Bon ambient al Sorrall i gol decisiu, un bon cap de setmana a nivell personal, no?

Bastant contenta, hem jugat a bon nivell aquest cap de setmana. Com a equip hem fet un gran torneig, sabent reaccionar en situacions difícils, recuperant-nos quan els rivals ens ajustaven el marcador i poder tirar els partits endavant. 

Vas començar l'any lesionada, la teva baixa es va notar en els primers partits de l'equip, però ara sembla que les peces comencen a encaixar millor.

El meu primer partit va ser la Supercopa d’Europa i només havia pogut entrenar 2 dies. Vaig fer el que vaig poder. Més endavant, a la primera fase de l'Eurolliga ja estava a un 90% de forma i ara ja sí que es pot dir que estic al 100 per cent, sentint que ja puc aportar tot el que voldria. Som un equip que quan una jugadora falta es nota, i el joc millora quan hi som i entrenem totes. 

A més a més, aquesta temporada hi ha hagut força moviments a l'equip. Han marxat jugadores importants com la Ru Tarragó i l'Elizabeth Keeve, que potser han hagut de modificar els rols dins de la plantilla.

És cert, que els canvis ens han fet variar una mica, perquè el nostre estil és jugar molt per la boia, i amb el canvi aquest any ens hi hem hagut d’anar adaptant a poc a poc. A més a més, jugadores com l’Alba Bonamusa i la Clara Cambray també van guanyant importància. És evident que perdre una jugadora com la Ru és important, per això.

Quina valoració fas de la temporada fins al moment?

Fins ara bastant bé. L'objectiu eren els quarts de final de l’Eurolliga i l'hem assolit. A més a més, vam disputar la Supercopa davant el Sabadell fins a l’últim segon.

Quins objectius us marqueu aquesta segona meitat de la temporada?

Intentar igualar l'any passat, amb la Len Trophy i, evidentment, si podem jugar la Final Four de l'Eurolliga, seria un somni fet realitat. També disputar la lliga i la Copa contra el Sabadell. Si arriben els títols serà fantàstic. A més a més, cada any també hi ha altres equips que es reforcen molt bé, com és el cas del Sant Andreu aquest any, i hem de vigilar que no ens sorprenguin.

Com vas viure els Jocs Olímpics de Rio?

Viure uns Jocs Olímpics és un somni. Lluites tota la teva carrera per viure una experiència com aquesta. Esportivament, encara que el resultat no fos l'esperat, sempre són unes memòries inesborrables. Per joc potser podríem haver quedat més amunt, però uns Jocs Olímpics són a cara o creu i contra Rússia va sortir creu.