El Sorrall viu una altra jornada gloriosa de La Sirena CNM

L'equip mataroní ha sabut patir i lluitar altre cop fins al final per superar el Sant Andreu per 9-10

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 14 Gener 2017 23:58

El Sorrall ha tornat a ser un talismà per a La Sirena CN Mataró, i allà l'equip mataroní ha sabut patir i lluitar altra vegada, com ho havia fet el dia abans contra el Bogliasco, per guanyar el CN Sant Andreu per un mínim 9-10, suficient per assolir la classificació per als quarts de final de l'Eurolliga 2016-17.

El diumenge a les 12.45 hores, "les sirenes" lluitaran amb l'equip rus del Kirishi (que ha superat per 12-6 el Bogliasco i per tant ja està també classificat) per veure quin dels dos equips es fa amb el primer lloc del grup i té un millor encreuament en la propera eliminatòria, que ja serà a doble partit.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Sant Andreu

Aprofitament sensacional de les jugades de superioritat

Davant l'equip andreuenc, l'equip mataroní ha anat quasi sempre per davant, deixant de banda l'1-0 inicial. La defensa andreuenca era molt més pressionant, però s'anaven carregant d'exclusions i a més l'equip mataroní ha aprofitat molt bé les jugades de superioritat per fer un parcial de 0-3, amb el qual ha agafat dos gols d'avantatge i ha pogut jugar amb més tranquil·litat.

En el segon quart s'han tornat a agafar dos gols (3-5) per arribar al descans amb 4-6. I en el tercer quart La Sirena s'ha posat de seguida tres amunt (4-7) mantenint fins a aquell punt una eficàcia màxima en les jugades de superioritat, amb una bona actuació de les oceàniques Liana Dance i Zoe Arancini, que han fet dos gols cadascuna, fent costat a la capitana Marta Bach, que ha estat magnífica com en el dia anterior. Al darrere també s'estava bé en defensa i Debby Willemsz segura sota pals.

Les andreuenques no es rendeixen, però apareix Laura López

Però les noies que dirigeix Javi Aznar, tot i la joventut de moltes d'elles, han mostrat també un gran esperit  competitiu, i en el darrer quart han arribat a igualar a 9 gols a falta de poc més d'un minut per al final, amb un golàs de Crespí des de molt lluny.

Però en els darrers segons del partit La Sirena ha fet una bona defensa, i en la primera contra clara del partit la pilota ha arribat a la banda esquerra, i allà ha aparegut la que és una de les millors jugadors estatals i potser del món, com és Laura López, per fer el seu tercer gol, que ha estat el del triomf, amb una vaselina sensacional. Aquest gol ha servit per classificar La Sirena per a quarts de final, i un cop més l'eufòria s'ha desencadenat a les grades del Sorrall: "Glòria a Les Sirenes".

CN SANT ANDREU 9-10 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SANT ANDREU: O'Neill (6 aturades), Seto, Lloret (1), Guiralt (3), Morell (1), Castellà, Armit (1), Baringo (1), Bargalló (1), Hernàndez, Crespi (1), Aznar, Hoyos (ps). 9 gols de 27 xuts, de 35 opcions d'atac. 13 exclusions. 4 de 10 en jugades de superioritat.
LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz (10 aturades), Liana Dance (2), Marina Zablith, Maria Bernabé, Zoe Arancini (2), Alba Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach (2), Ona Meseguer, Laura López (3), Júlia Soler, Cristina Terrada (ps). 10 gols de 26 xuts, de 38 opcions d'atac. 10 exclusions. 9 de 13 en jugades de superioritat.
PARCIALS: 2-3, 2-3, 2-2, 3-2
MARCADOR: 1-0 Guiralt; 1-1 ARANCINI; 1-2 DANCE; 1-3 BACH; 2-3 Morell, final 1r quart; 2-4 DANCE; 3-4 Bargalló, 3-5 LÓPEZ; 4-5 Lloret; 4-6 BACH, final 2n quart; 4-7 ARANCINI; 5-7 Armit; 5-8 GIBSON; 6-8 Baringo, final 3r quart; 7-8 Guiralt; 7-9 LÓPEZ; 8-9 Guiralt; 9-9 Crespi; 9-10 LÓPEZ.