El Quadis CN Mataró aconsegueix la setena victòria seguida

Ha derrotat còmodament el Rubí pel mateix resultat que en el primer partit del campionat (13-4)

El Quadis CN Mataró, com era força previsible, ha obtingut una còmoda victòria davant el CN Rubí, que és el penúltim classificat de la Divisió d'Honor. El resultat ha acabat sent el mateix que a la primera volta amb una diferència de 9 gols (13-4).

Matarço-terrassa

En el partit jugat al Sorrall, l'equip rubinenc ha plantat cara a l'inici del partit mantenint el marcador igualat a l'inici del segon quart (2-2). Però a partir d'aquí, aprofitant l'eficàcia de Víctor Fernàndez en atac, la diferència ha anat augmentant i s'ha començat a demostrar el nivell real dels dos equips.

Cal destacar que Beto Fernàndez ha donat molts minuts als jugadors més joves i tots ells (Ruiz, Loste i Bertrán) han pogut marcar el seu gol.

QUADIS CN MATARÓ 13-4 CN RUBÍ

QUADIS CN MATARÓ: Marc Pannon, Ramiro Veich (1), Samu Ruiz (1), Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (4), Raul Loste (1), Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (1), Thomas Lucas, Àlex Codina, Pau Schnizler (1), Lluc Bertrán (1).
PARCIALS: 2-1, 4-1, 3-1, 4-1.