La Sirena obté una altra victòria fàcil, tot preparant l'Eurolliga

Ha superat el penúltim classificat, el Concepción de Madrid, per 12-1

La Sirena, després d'haver guanyat el dissabte a Saragossa, ha completat un bon cap de setmana superant amb facilitat el Concepción Lineal de Madrid, el penúltim classificat, pel resultat de 12-1. Aquest ha estat el darrer assaig abans de la segona ronda de l'Eurolliga que es jugarà aquest cap de setmana al Sorrall, on es trobarà el divendres amb el Bogliasco italià, el dissabte amb el Sant Andreu i el diumenge amb el Kirishi rus.

L'equip de Florin Bonca havia guanyat el dissabte per 4-13 a Saragossa i el madrileny venia de perdre a casa davant el Sant Andreu per 2-15. I ja s'esperava un partit còmode per a La Sirena, i així ha estat. Al descans el marcador estava en 7-0 i l'únic al·licient era veure si es podria deixar la porteria a zero, com havia passat davant aquest equip la temporada 2010-11 (victòria a Madrid per 0-19). Però les madrilenyes han pogut marcar el gol de l'honor.

170108Wa_LSirenaConcepcion

 

LA SIRENA CN MATARÓ 12-1 CONCEPCIÓN MADRID

LA SIRENA CNM: Cristina Terrrado i Debby Willemsz porteres; Liana Dance (1), Marin a Zablith (1), Maria Bernabé, Júlia Nieto, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (2), Ciara Gibson (1), Marta Bach (2), Ona Meseguer (3), Júlia Soler (1), Laura López.
PARCIALS: 4-0, 3-0, 2-1, 3-0.