La Sirena CN Mataró ja té el premi de "Millor equip català del 2016"

Marta Bach, la capitana, i Florin Bonca, l'entrenador, el van recollir en la 20a Nit de l'Esport Català

  • Divendres, 23 Desembre 2016 10:07

161223Wa_Millorequipcatalà

Ja se sabia que li havia estat concedit des de feia una mica més d'un mes, quan el jurat qualificador va donar el seu veredicte. Però ara el Centre Natació Mataró ja té a les seves vitrines el premi que ha estat concedit a l'equip femení de La Sirena com a millor equip català de l'any 2016, el que ha donat més èxits a l'esport català durant l'any que acaba.

Marta Bach, la capitana, i Florin Bonca, l'entrenador, el van recollir el passat dimarts en ocasió de la celebració de la 20a Nit de l'Esport Català, que van organitzar la Unió de Federacions Esportives i el diari Sport al Museu Marítim de Barcelona.

161223Wa_BachBoncapremi

Moltes personalitats del món polític i esportiu i molts mitjans de comunicació hi van ser presents en el que és l'esdeveniment esportiu social, en l'àmbit català, més rellevant de l'any. És una festa on es reconeix i premia esportistes, equips i associacions de Catalunya que han destacat durant l'any en les seves disciplines. Els esportistes més destacats van ser nomenats Saül Craviotto i Mireia Belmonte i el millor entrenador Xavi Pascual del FC Barcelona d'handbol.

L'equip de waterpolo femení de La Sirena Centre Natació Mataró va recollir el guardó a l'equip que ha donat més èxits a l'esport català en el que ha estat un any màgic per a l'equip i per al Centre amb els títols de la Copa de la Reina i de la Copa LEN.

La delegació de Mataró l'encapçalava el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Mataró, el Sr. Josep Ma Font, el president del Centre Natació Mataró, el Sr. Joan Gros, el vicepresident el Sr. Pere Robert i el Conseller Delegat de La Sirena el Sr. Francesc Casabella, junt amb unes quantes de les jugadores de l'equip i el segon entrenador Pau Cardenal.

El vídeo resum de la vetallada

Entrevista amb el president Joan Gros al blog de la UFEC