Alba Bonamusa subcampiona del món sub-18 de waterpolo

La selecció espanyola ha caigut, després d'un gran partit, contra les russes per 9-7

La jugadora mataronina de La Sirena CN Mataró ha acabat penjant-se la medalla de plata en el Mundial sub-18 de waterpolo celebrat a Auckland (Nova Zelanda), després que la selecció espanyola hagi perdut a la final davant Rússia per 9-7.

161217Wa_Bonamusajoc

El partit ha estat molt disputat, ben diferent del primer del Mundial en què les russes van agafar amb el "jet lag" a les espanyoles derrotant-les per 18-6. En el primer quart han dominat les russes (3-1), però en el segon Espanya ha fet un parcial d'1-3, amb un gol de l'Alba Bonamusa (el 3-2), per arribar al descans amb 4-4.

Al tercer quart altre cop 3-1 a favor de Rússia, però la selecció espanyola, amb el segon gol de l'Alba Bonamusa, que ha posat el 8-7 al marcador, s'ha tornat a ficar de ple en la lluita pel títol, però un darrer gol de les russes ha col·locat el definitiu 9-7 en el marcador.