Alba Bonamusa jugarà la final del Mundial sub-18 de waterpolo

La selecció espanyola ha derrotat Itàlia per 12-10 i s'enfrontarà amb Rússia (4 de la matinada de diumenge) lluitant per l'or

Alba Bonamusa, la jugadora de La Sirena CN Mataró, ja té una medalla assegurada en el Mundial sub-18 de waterpolo que s'està disputant a Nova Zelanda, ja que avui, a les 8 hora d'aquí, ha derrotat Itàlia en la segona semifinal per 12-10.

161217EntrevistaBonamusa

A la final l'espera Rússia, que ha guanyat Holanda per 12-8. Curiosament les russes van ser les primeres rivals i van apallissar Espanya per 6-18. Però de ben segur demà a les 16 hores d'Auckland (4 de la matinada d'aquí) pot ser una mica diferent...

161217Wa_Bonamusajoc

Espanya ha dominat sempre la semifinal: 3-1 al primer quart, 7-4 al descans, 10-7 al final del tercer, i després ha gestionat bé l'avantatge fins al final.

L'Alba Bonamusa, que ha estat una de les jugadores més destacades de la semifinal, ha fet tres gols, un al primer quart (el 2-0), i dos més al tercer per posar el 9-6 i el 10-7, aquest de penal.

Han jugat: Domene, Crespi (2), Leitón (1), Guiral, Aznar (3), Goset, Montoya (3), Baringo, Bonamusa (3), Gómez i Rutgers. De les 11 jugadores 9 són catalanes.