Extraordinari triomf del Quadis a Sant Andreu

L'equip mataroní va superar totalment un rival directe (11-21)

El Quadis va obtenir un sensacional triomf per 11-21 a la piscina del CN Sant Andreu, on en les tres darreres temporades només havia pogut guanyar per la mínima i es manté en la cinquena posició de la taula a un sol punt del Club Natació Barcelona que és quart.

Waterpolo Quadis CNM - CN Sabadell

L'equip mataroní va estar molt bé, amb els seus jugadors molt intensos en defensa i letals en atac, amb un gran treball col·lectiu, i sobretot molt rigorosos en la definició dels contraatacs. Van jugar tots els jugadors (tres parts en Mario Lloret i una en Marc Pannon a la porteria) i els joves Lluc Bertran i Raul Loste van marcar.

L'equip local es va veure desbordat en tot moment i mai va estar ficat en el partit. Van tenir més exclusions a favor que no pas el Quadis i van aprofitar per fer algun gol jugant-les ràpid, ja que en atac posicional s'ho veien molt negre.

CN SANT ANDREU 11-21 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Marc Pannon porters; Ramiro Veich (2), Lluc Bertrán (1), Marc Corbalán (3), Víctor Fernàndez (2), Raul Loste (1), Pol Barbena (2), Gustavo Guimaraes (5), Àlex Codina (1), Thomas Lucas (3), Pau Schnizler i Albert Merino (1).
PARCIALS: 3-6, 3-4, 2-4, 3-7.