La Sirena CN Mataró guanya el Lille en el primer partit de l'Eurolliga

L'equip mataroní ha estat molt superior al Lille (13-5) i demà a la tarda té el partit més complicat contra el Padova

• Divendres, 02 Desembre 2016 18:54

L'equip de La Sirena CN Mataró ha començat avui a la tarda la seva participació a Pàdua, a la primera fase de l'Eurolliga de Waterpolo amb una contundent victòria sobre el Lille francès per 13-5.

Des del primer moment s'ha vist la superioritat del campió de la Copa LEN davant un equip que ja havia estat rival de l'equip mataroní en dues ocasions en competicions europees. La temporada 2009-10 a la primera ronda de la Copa LEN se les va derrotar per 14-2 aquí a Mataró, i la temporada passada se les va derrotar per 7-12 a la seva piscina en partit, com ara, de la primera ronda de l'Eurolliga.

Waterpolo fem La Sirena - Mediterrani

El primer quart s'ha tancat amb 3-1 (dos gols d'Ona Meseguer i un d'Alba Bonamusa), el parcial del segon quart ha estat de 4-0 (dos gols d'Alba Bonamusa, un de Ciara Gibson i un de Laura López), per arribar al descans amb 7-1.
Al tercer quart el resultat ha estat de 3-1 (amb dos gols de Liana Dance i un de Laura López), i al darrer quart de 3-3 (amb un gol de l'australiana Zoe Arancini, que debutava, un de Clara Cambray i un d'Ona Meseguer).

LILLE 5-13 LA SIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz i Cristina Terrado (porteres), Marina Zablith, Liana Dance (2), Zoe Arancini (1), Ona Meseguer (3), Alba Bonamusa (3), Laura López (2), Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Júlia Soler, Maria Bernabé.
PARCIALS: 3-1, 4-0, 3-1, 3-3.

Demà a les 19 hores l'equip de La Sirena té el partit més complicat contra les amfitriones, les jugadores del Padova.