El Quadis derrota la seva actual "bèstia negra"

Avui l'equip mataroní ha guanyat el Canoe, després de cinc partits seguits perduts davant aquest equip

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dimecres, 30 Novembre 2016 16:20

El Quadis rebia avui dimecres, a l'hora de dinar (14 hores), el Canoe madrileny, un equip que s'havia convertit en l'actual "bèstia negra" dels dos darrers anys per al Quadis. Però en aquesta ocasió s'ha pogut trencar la mala ratxa de cinc partits consecutius perduts davant aquest equip i l'equip de Beto Fernàndez es queda en el cinquè lloc de la classificació en solitari.

Waterpolo Quadis CNM - Real Canoe

Està clar que el Canoe, que té un equip molt jove amb nou jugadors de menys de 20 anys, és més feble que en les campanyes anteriors, però no ho ha posat fàcil, amb un gran treball del seu boia Víctor Gutiérrez fent gols i forçant exclusions. Però el Quadis ha jugat molt seriós i ha aconseguit tres punts molt valuosos.

L'equip visitant s'ha avançat molt aviat amb gol del seu boia, i màxim golejador, Víctor Gutiérrez, i el Quadis ha replicat ràpidament amb un gol de Pau Schnizler. A partir d'aquí el joc s'ha travat molt, amb domini de les defenses que no permetien pràcticament els xuts rivals. I ha estat al darrer segon que Àlex Codina amb un gol a la contra ha pogut avançar l'equip local.

Waterpolo Quadis CNM - Real Canoe

En el segon quart el Quadis ha agafat dos gols d'avantatge i els ha mantingut fins al final, tenint altra vegada la sort de cara en el darrer segon quan un bon xut de Pol Barbena ha significat el 5-3, replicant a un gol que havia fet l'equip madrileny quan faltaven 8 segons.

A la represa el Quadis ha desaprofitat dues exclusions de l'equip madrileny en la primera jugada i després ha vist com en dos atacs consecutius el Canoe empatava el partit. Costava trobar forat a la defensa visitant, però al final en una contra Víctor Fernàndez ha fet el 6-5. Després s'ha defensat molt bé en inferioritat recuperant la pilota i en l'atac següent i en el darrer segon de possessió l'argentí Ramiro Veich ha fet el 7-5 que ha donat tranquil·litat de cara al darrer quart.

Waterpolo Quadis CNM - Real Canoe

En aquest últim període s'ha vist un Quadis molt més sencer físicament, pressionant molt més i defensant molt bé les inferioritats provocades pel boia madrileny. I en atac s'ha resolt bé amb un gol molt bonic a la contra amb assistència de Grummy cap a Corbalán, un altre de Lucas a la boia i per tancar un del brasiler també a la contra aprofitant que la defensa rival no arribava a tancar.

I cal destacar que han marcat vuit dels jugadors del Quadis, i que els altres tres també han tingut opcions de fer-ho, bon senyal de què tots els jugadors són importants dintre d'un bon col·lectiu.

QUADIS CN MATARÓ 10-6 CANOE MADRID

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Víctor Roqué, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Samu Ruiz, Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (2, 1 de p.), Àlex Codina (1), Thomas Lucas (2), Pau Schnizler (1), Albert Merino. 10 gols de 25 xuts, de 39 opcions d'atac. 10 exclusions.
CANOE: David Alcón, Iván Alcón, Gómez, López, Lorrio (1), Gonzàlez, García, Montero, Víctor Gutiérrez (3), Romero, José Gómez i Rafa Fernàndez (2). 6 gols de 21 xuts, de 35 opcions d'atac. 6 excluciosn i 1 penal en contra.
PARCIALS: 2-1, 3-2, 2-2, 3-1.