Es presenta la nova aventura europea de La Sirena CN Mataró

S'ha signat el conveni entre l'Ajuntament i el Centre Natació Mataró per donar suport al Millor Equip Català del 2016

  • Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 28 Novembre 2016 12:52

Signatura La Sirena Eurolliga

Avui dilluns, a les 12 hores, a Can Palauet s'ha celebrat la presentació de la nova aventura europea de l'equip de La Sirena CN Mataró que comença aquest cap de setmana a Padova en la fase preliminar de l'Eurolliga.

Ha presidit l'acte el regidor d'esports Josep Maria Font que d'entrada ha felicitat les jugadores pel nomenament de Millor Equip Català del 2016, dient que és tot un orgull per a la ciutat. Tot seguit s'ha fet la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Centre Natació Mataró, representats pel mateix Josep Maria Font i pel president Joan Gros, per donar suport a aquest equip que representarà la ciutat en una competició europea.

Signatura La Sirena Eurolliga

Després han pres la paraula el president del Centre, Joan Gros, que ha agraït a l'Ajuntament aquest suport econòmic sense el qual seria molt difícil poder afrontar aquest tercer repte europeu consecutiu. També ha agraït el suport de La Sirena, el dels mitjans informatius i evidentment l'esforç de les jugadores.

Tot seguit ha parlat Francesc Casabella, com a representant de La Sirena, que ha mostrat la seva satisfacció pel nomenament com a Millor Equip Català i també ha valorat la imatge que donen de la ciutat i l'exemple que signifiquen per al jovent que comença.

I finalment també han intervingut l'entrenador Florin Bonca i la jugadora Ciara Gibson, que han manifestat la seva intenció de lluitar per millorar la gran campanya feta la temporada passada, i d'entrada tornar de Padova amb la millor classificació possible.

Ha tancat l'acte el regidor d'esports amb una frase ben significativa: "la ciutat està amb vosaltres".

161015Wa_LaSirena

ELS PARTITS DE LA PRIMERA FASE

Divendres, 2 desembre: Lille (França) - LA SIRENA CN MATARÓ
Dissabte, 3 desembre: Padova (Itàlia) - LA  SIRENA CN MATARÓ
Diumenge, 4 desembre: LA SIRENA CN MATARÓ - Otter London (Gran Bretanya)

Es classifiquen els tres primers, però com millor es quedi més fàcil pot ser el creuament posterior als vuitens de final.

Als altres grups juguen:
GRUP A: Dunaujvaros (HUN), BVSC Budapest (HUN), Waterpolo Despar Messina (ITA), SV Nikar Heidelberg (GER).
GRUP B: Vouliagmeni (GRE), CN Sant Andreu, Rethymno (GRE), Bayer 08 Urdingen Krefeld (GER), UZSC Utrecht (NED)
GRUP C: Ugra Khanty-Mansiysk (RUS), Fluvial Portuense Porto (POR), Rari Nantes Bogliasco (ITA), Widex GZC Donk (NED), ZVL Bam Leiden (NED)

Ja estan classificats per a la segona ronda: CN Sabadell, UVSE Budapest (HUN), Kinef Kirishi (RUS) i Olympiakos Piraeus (GRE)