La Sirena guanya amb més dificultats de les que expressa el resultat

A l'inici del darrer quart el "Medi" s'havia posat a un sol gol, però l'equip local ha fet un parcial final de 5-0

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 13 Novembre 2016 01:24

L'equip de La Sirena ha tingut més dificultats de les esperades per superar el "Medi" i el resultat final de 12-6 és força enganyós, ja que a l'inici del darrer quart les de Sants s'havien posat amb un mínim 7-6 al marcador.

Waterpolo fem La Sirena - Mediterrani

L'equip barceloní sempre sol crear problemes aquí a Mataró, però la seva derrota de la setmana passada per 7-20 davant el Sant Andreu, feia pensar que el partit podria ser més fàcil. I l'inici del mateix ha confirmat la impressió, ja que La Sirena, aprofitant bé les superioritats, les contres i amb els bons xuts de Ciara Gibson s'ha posat amb 4-0 a l'inici del segon quart i ha arribat al descans amb 5-1.

Però a la represa el jove equip que dirigeix Dani Garcia ha anat agafant confiança, amb les bones aturades de Marta Fuentes (portera de només 16 anys) i a més han començat a fer bones defenses i a treure bones contres, i el tercer quart l'han guanyat per 2-4.

I només començar el darrer, en una jugada de superioritat, s'han posat a un gol. Això ha fet aparèixer de nou la superior maduresa de l'equip local que ha reaccionat amb un golàs de Clara Cambray des del costat dret i després amb una série de contres han anat fent pujar la diferència fins als sis gols finals, amb un partit tancat amb un gol de Ciara Gibson que, amb quatre, ha estat la màxima golejadora del partit, junt amb Clara Cambray.

LA SIRENA CN MATARÓ 12-6 CE MEDITERRANI

LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Liana Dance, Marina Zablith, Maria Bernabé, Júlia Nieto, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (4), Ciara Gibson (4), Marta Bach, Ona Meseguer (2), Júlia Soler, Laura López (1).
MEDITERRANI: Fuertes, Duren, Carla Graupera, Díaz (1), Panicello, Goset (2), Llisterri (1), Mone, Ardanuy, Aitana Garcia (1), Pascual, Puanani (1), Trojan.
PARCIALS: 3-0, 2-1, 2-4, 5-1.