El Quadis planta cara al campió, però acaba cedint

El Barceloneta es va imposar per 6-11 després d'un molt bon partit dels de Beto Fernàndez

161022Wa_QuadisBta2

El Quadis defensava el liderat aconseguit en la primera jornada a Rubí i li tocava fer-ho davant del rival més complicat, el campió de les onze darreres edicions, l'Atlètic Barceloneta. I la veritat és que l'equip de Beto Fernàndez va fer un gran partit, mentre va poder resistir físicament, tenint el marcador igualat fins a l'inici del tercer quart. Però al davant tenia l'equip mariner que va acabar imposant la seva superior plantilla, i que va trencar el partit amb un parcial de 0-5.

161022Wa_QuadisBta4

Durant els dos primers quarts el Quadis va estar plantant cara, amb una gran defensa, a risc de patir moltes exclusions, però defensant bé les inferioritats, i amb Mario Lloret excel·lent sota pals. Els visitants es van avançar en el marcador, però els mataronins, en un darrer segon quart vibrant van anar replicant empatant a 2, 3 i 4 gols i encara a 5, ja a l'inici del tercer quart.

Amb l'empat a 5 en el marcador, Víctor Fernàndez va tenir una bona opció en una contra, però va acabar amb exclusió seva, que era la tercera, i els barcelonins van fer el 5-6 i en l'atac següent Àlex Codina va rebre targeta vermella per protestar, quan els barcelonins a la primera part se n'havien fet un fart sense que passés res, i l'equip visitant en jugada d'home de més va fer el 5-7. I en el darrer quart, amb l'equip local amb dos jugadors menys i amb els joves Lluc Bertran i Samu Ruiz jugant molts minuts i amb Marc Pannon sota pals, els mariners ja van imposar el seu potencial clavant tres gols més, amb un parcial de 0-5 que ja va decidir el partit.

161022Wa_QuadisBTa1

QUADIS CN MATARÓ 6-11 ATLÈTIC BARCELONETA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Samu Ruiz, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Lluc Bertrán, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (1 de p.),  Àlex Codina, Thomas Lucas (1), Pau Schnizler, Albert Merino (1), Marc Pannon.
BARCELONETA: Daniel López Pinedo, Famera, S.Rasovic (1), Munárriz (1), Larumbe, Minguell (3), Roca (2), V.Rasovic, Tahull (1), Fran Fernàndez (3), Bustos i Lozina.
PARCIALS: 1-2, 3-3, 1-2, 1-4.

161022Wa_QuadisBta3