Rio 2016: Les sirenes es queden sense medalles (resum Dia 10)

Rússia ha derrotat Espanya tallant-li el pas cap a les semifinals

160815Wp_Desil·lusió

Avui ha estat un dia trist a Rio de Janeiro per a les "tres sirenes", Marta Bach, Laura López i Roser Tarragó, ja que Espanya ha caigut derrotada per 12-10 davant Rússia, en partit de quarts de final, i d'aquesta manera s'han vist apartades de la lluita per les medalles, i per tant el somni de tornar a pujar al podi s'ha esfumat.

Els sis gols que han fet entre Roser Tarragó i Laura López de poc han servit, perquè en l'aspecte defensiu la cosa no ha funcionat massa bé i les russes, sobretot en el tercer quart han trobat la manera de superar amb facilitat la defensa espanyola.

160815Wp_Rússiasupera

Dèiem a la prèvia que la selecció no se'n podia refiar del teòric mal paper que havien fet les russes a la primera fase, ja que són un equip que en les tres darreres competicions importants havia superat a Espanya.

Les noies de Miki Oca han sortit ben mentalitzades i de seguida s'han avançat en el marcador. Laura López ha fet l'1-2 amb una esplèndida vaselina, i s'ha tancat el primer quart amb avantatge de 2-3.

160815Wp_GolLL

En el segon quart Roser Tarragó, poc després que hagués fallat un penal, ha marcat el 3-4 en una contra, i després que les russes s'haguessin avançat ha fet l'empat a 5 amb què s'ha arribat al descans.

A la represa Laura López, de penal, ha posat per davant Espanya (6-7), però Rússia ha capgirat ràpidament el marcador (8-7) i han tancat el tercer quart amb dos gols d'avantatge (10-8).

160815Wp_Wp_GolRu

A partir d'allà els nervis han fet la seva aparició i s'ha notat la manca d'experiència d'algunes de les jugadores davant d'un equip rus més fort i experimentat. Els xuts topaven amb els pals i la portera russa, tot i que Roser Tarragó ha obert una escletxa per a l'esperança amb un altre gran xut (10-9), però en un minut les russes han fet dos gols i pràcticament han decidit el partit. El darrer gol de Laura López ja ha estat testimonial.

Ara Espanya haurà de lluitar per la cinquena plaça, i en el primer partit del dimecres a les 20,10 hores tindrà a la Xina com a rival.