Rio 2016: Superen la Xina i jugaran amb Rússia (resum Dia 8)

Espectacular partit ofensiu de Laura López amb quatre gols

Waterpolo Espanya després Xina

Aquest dissabte, en el vuitè dia de competició dels Jocs Olímpics, la selecció espanyola de waterpolo femenina, amb les tres jugadores de La Sirena CN Mataró (Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López) ha superat a la Xina (12-8) per tancar la fase de grups assegurant la segona plaça del grup que s'ha confirmat poques hores després quan els Estats Units no han fallat contra Hongria (11-6).

Un triomf finalment convincent però que s'ha hagut de treballar de valent, i que ha tingut en Laura López a la gran estrella, amb quatre gols. També molt encertada ha estat Roser Tarragó amb dues dianes, i Marta Bach com sempre a l'eix central de la defensa de les boies rivals.

Bach Xina

Segones de grup

Recordem que abans de guanyar a la Xina, Espanya havia perdut en la primera jornada contra els Estats Units per 4-11 i havia superat a Hongria per 11-10.

La classificació del grup B ha acabat de la següent manera: Estats Units 6, Espanya 4, Hongria 2 i la Xina 0. Els quatre equips passen a Quarts de final contra els quatre equips del Grup A.

Rússia rival a quarts de final el proper dilluns

El rival per als quarts de final serà l'equip de Rússia, tercer del grup A, que a la primera fase ha perdut davant Itàlia (5-10) i Austràlia (4-14) i ha guanyat el Brasil (14-7).
El partit es jugarà el dilluns a les 19:40 hores hora de Rio de Janeiro, que aquí serà ja el dimarts a les 0:40 hores.

Quarts final