Rio 2016: Les waterpolistes tanquen la fase de grups contra Xina (prèvia Dia 8)

Una victòria pot donar el segon lloc del grup

Avui dissabte, en el vuitè dia de competició dels Jocs Olímpics, a les 14 hores d'aquí, o sigui en un horari força intempestiu com són les 9 hores a Rio, la selecció espanyola de waterpolo femenina, amb les tres jugadores de La Sirena CN Mataró (Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López) tanca la fase de grups contra la Xina. En un partit el qual pot certificar el segon lloc del grup, que permetria evitar Estats Units en una hipotètica semifinal, si abans es guanya el transcendental partit de quarts de final.

160809Wa_Pinya

Recordem que Espanya va perdre contra Estats Units per 4-11 i va guanyar Hongria per 11-10, mentre que la Xina ha perdut els dos partits, per 4-12 davant Estats Units i per 11-13 davant Hongria.
La classificació del grup B està encapçalada per Estats Units amb 4, i darrere estan Espanya i Hongria amb 2 i Xina amb 0. Això vol dir que si Espanya guanya i Estats Units no  perd davant Hongria, la selecció de Miki Oca serà segona. Però si Hongria donés la sorpresa davant Estats Units, es produiria un triple empat en el qual el golaverage podria deixar Espanya en tercer lloc.

A l'altre grup de moment domina Itàlia amb 4 punts, per davant de Rússia i Austràlia amb 2 i Brasil amb 0.