Rio 2016: Les waterpolistes busquen el primer triomf (prèvia Dia 6)

Espanya, amb les tres "sirenes", s'enfronta a les 18 hores a Hongria

La selecció espanyola de waterpolo buscarà avui a les 18 hores la primera victòria dels Jocs Olímpics, i la primera satisfacció per a la "delegació mataronina". Espanya, amb les "tres sirenes" (Marta Bach, Laura López i Roser Tarragó) a les seves files té un rival complicat, com és Hongria, on hi ha moltes jugadores que van ser rivals de La Sirena i CN Sabadell en les competicions europees aquesta temporada.

L'equip hongarès va guanyar la Xina per 13-11 a la primera jornada, mentre que Espanya va perdre davant Estats Units per un contundent 4-11.

160809Wa_Pinya

L'actuació dels dos nous brasilers del CN Mataró

Dos dels nous fitxatges del Centre Natació Mataró estan actuant als Jocs de Rio a casa seva. Són Gustavo "Grummy" Guimaraes que forma part de la selecció masculina amfitriona que fins ara està sent la revelació i ha aconseguit tres victòries davant Austràlia (8-7), Japó (16-8) i Sèrbia, l'actual campiona del món (6-5). El nou jugador del Quadis ha marcat un gol en cada partit.

La nova jugadora de La Sirena, Marina Zablith, amb l'equip femení del Brasil, no van estar tan afortunades i han perdut davant Itàlia per 3-9 i davant Rússia per 7-14, amb un gol de Marina.