Rio 2016: Arriba l'hora de les waterpolistes (prèvia Dia 4)

La selecció espanyola amb Bach, López i Tarragó s'enfronta als Estats Units (16:40 hores)

Després de poder veure l'efímera actuació d'Albert Ramos i Gàlia Dvorak, que van caure eliminats en el primer dia de competició als Jocs de Rio 2016, avui dimarts dia 9 arriba l'hora de les waterpolistes Marta Bach, Laura López i Roser Tarragó, les tres jugadores de La Sirena CN Mataró, que busquen repetir o fins i tot millorar l'èxit aconseguit fa quatre anys a Londres quan es van fer amb la medalla de plata.

160405Wa_3sirenesJocs

La selecció espanyola debuta a les 16:40 hores, horari d'aquí, davant els Estats Units, en el que és la repetició de la final del jocs olímpics de fa quatre anys i que va acabar amb victòria estatunidenca per 5-8. Els dos equips ja es van trobar aquest mateix any també al preolímpic jugat a Holanda i les americanes van guanyar per 6-8. Veurem si avui canvia el signe...

El seleccionador Miki Oca a part de les tres jugadores de La Sirena CNM ha convocat a Laura Ester, Pili Peña, Mati Ortiz, Anni Espar, Clara Espar, Maica Garcia i Judith Forca del CN Sabadell, Bea Ortiz del Rubí, Paula Leitón del Terrassa i Patricia Herrera del Moscardó.

16088Wa_España

Segur que jugaran els quarts de final

En el mateix grup hi ha les seleccions d'Hongria i Xina i els partits contra aquests dos equips es jugaran el dijous a les 18 hores i el dissabte a les 14 hores respectivament.
A l'altre grup juguen Itàlia, Brasil, Rússia i Austràlia. Passi el que passi en els grups continuaran la competició ja que tots vuit equips disputaran els quarts de final, creuant-se primers amb quarts i segons amb tercers.