Tarragó clau en l'accés d'Espanya a la gran final de la Lliga Mundial

La selecció espanyola jugarà la gran final contra els Estats Units

Tarragó Austràlia

El gran partit de Roser Tarragó (3 gols) i Laura López (2) ha estat una de les claus de l'accés d'Espanya a la gran final de la Lliga Mundial que s'està disputant a Xangai. Recordem que són tres les jugadores de La Sirena CN Mataró, amb Marta Bach com a pilar defensiu de l'equip de Miki Oca.

El partit de semifinals ha començat a un ritme altíssim, amb 3-4 per les australianes al final del primer quart. A l'inici del segon quart Tarragó ha empatat a quatre amb un gol espectacular, marcador amb el que s'arribaria al descans.

Al tercer quart el ritme ha tornat a pujar i s'ha arribat a l'inici del darrer període amb empat a 7. Les "aussies" es posaven 7-8, però tres gols seguits de la selecció espanyola (el 9-8 de Tarragó) donava al conjunt dirigit per MIki Oca el bitllet per la final.

La gran final d'aquesta Lliga Mundial es juga aquest diumenge a la 13h contra Els Estats Units. Les americanes van superar 11-5 a la Xina en semifinals