El Quadis torna a perdre per la mínima i queda eliminat

La diferència del criteri arbitral ha condicionat una mica el resultat del partit

El Quadis CN Mataró ha tornat a perdre per la mínima (5-6), en un altre partit molt dur i molt físic, davant el CN Terrassa i queda eliminat del "play-off" pel títol a quarts de final, sense poder repetir la gesta de la temporada passada quan va eliminar l'equip egarenc.

Waterpolo Quadis CNM - CN Terrassa

El CN Terrassa no és el de la temporada passada, en què havia quedat primer de la fase regular, ja que ha tingut diverses baixes, però compta amb un magnífic equip barreja de veterania i joventut, i a més té a Iñaki Aguilar sota pals. Al seu davant el Quadis ha lluitat al màxim, ha defensat molt bé, però s'ha desquiciat una mica al tram final en atac, força condicionat pel diferent criteri de la parella arbitral.
Està clar que el waterpolo és un esport dur i de contacte, i ja se sap que les exclusions formen part del joc, però el que no es compta normalment és que un equip del nivell defensiu de l'egarenc, que ha pressionat moltíssim durant tot el matx, no veiés la primera exclusió fins que estava acabant el tercer quart, i quan l'equip local ja n'havia vist set.

El partit ha començat més obert del que s'esperava amb els dos equips frescos en atac i al final del primer quart el marcador estava en empat a 2 gols. Primer ha marcat Lucas des de la boia, ha empatat el jove Granados, un dels joves talents egarencs amb només 18 anys, i després ha marcat Marc Corbalan el 2-1, quan només es portaven tres minuts de joc, i Óscar Aguilar en jugada d'home de més, ha posat el 2-2.

Al segon quart Marc Corbalán ha marcat el tercer culminant una contra, i quan semblava que s'arribaria al descans amb el 3-2, en el darrer minut els dos equips s'han desbocat. Primer Robin Lindhout ha marcat de penal a falta de poc més de mig minut, però Fran Sànchez, l'ex-Quadis ha replicat ràpidament, i encara Àlex Codina ha pogut marcar el 5-3 quasi sobre la botzina del descans.

A la represa la defensa visitant ha anat augmentant encara més la seva pressió en defensa individual i el Quadis no ha trobat la manera de poder batre un esplèndid Iñaki Aguilar, que ha fet 12 aturades de mèrit. També a l'altre costat Mario Lloret s'ha lluït amb unes quantes aturades de categoria, inclòs un penal, però no ha pogut evitar que Granados, en jugada d'home de més, i Jordi Pérez, en una contra, empatessin el partit. I a poc d'acabar el tercer quart el Quadis ha disposat d'un altre penal, que ha llançat Robin Lindhout, però que ha aturat Iñaki Aguilar.

I ja en el darrer quart en una estona en què el Quadis perdia pilotes i a més rebia exclusions una darrera l'altra, ha estat el jove Jordi Chico (també només 18 anys) el que ha clavat la puntilla en una jugada d'home de més. Fins al final molts nervis, i en la darrera jugada d'home de més dels locals, la tercera del partit, Robin Lindhout ha estavellat la pilota al pal.

QUADIS CN MATARÓ 5-6 CN TERRASSA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret (6 aturades); Ramiro Veich, Víctor Roqué, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez, Rodin Lindhout (1 de p.), Pol Barbena, Pau Bach, Àlex Codina (1), Thomas Lucas (1), Pau Schnizler, Albert Merino, Xavier Casabella (ps). 5 gols de 24 xuts, de 39 opcions d'atac, 11 exclusions i 1 penal en contra.
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra, Granados (2), Alarcón, Óscar Aguilñar (1), Chico (1), Fran Sànchez (1), Pericas, Jordi Pérez (1), Galeev, Rodríguez, Gonzàlez i Alabacete (ps). 6 gols de 14 xuts, de 38 opcions d'atac, 3 exclusions i 2 penals en contra.
PARCIALS: 2-2, 3-1, 0-2, 0-1.