El Quadis supera el CN Barcelona i acaba cinquè de la fase regular

L'equip mataroní jugarà contra el CN Terrassa als quarts de final del "play-off"

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

El Quadis CN Mataró ha fet un gran partit per tancar la fase regular de la Divisió d'Honor de waterpolo i ha superat amb claredat el Club Natació Barcelona per 13-5 per aconseguir el cinquè lloc final de la fase regular, al qual també optava l'equip cenebista. Això permet als homes de Beto Fernàndez evitar en els "play-off" pel títol al Canoe, un equip que darrerament és la seva "bèstia negra" i es trobaran amb el CN Terrassa al qual ja van eliminar la temporada passada.

El partit ha començat amb retard degut a la pluja caiguda, però de seguida l'equip local s'ha mostrat ben calent i implacable amb els xuts exteriors, davant els quals poc podia fer el bon porter visitant Enric Royo, i al final del primer quart dominava per 4-2. Aquest avantatge s'ha incrementat al segon quart, amb l'holandès Robin Lindhout molt encertat i al descans s'ha arribat amb 8-3 que encarrilava molt bé el partit.

A la represa el Quadis ha continuat treballant en defensa amb gran intensitat, i sortint bé a les contres per anar augmentant l'avantatge fins als vuit gols de diferència del final del partit.

QUADIS CN MATARÓ 13-5 CN BARCELONA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Víctor Roqué, Marc Corbalán (3), Víctor Fernàndez, Robin Lindhout (5), Pol Barbena (2), Pau Bach, Àlex Codina, Thomas Lucas, Pau Schnizler (1), Albert Merino (2), Xavier Casabella.
CN BARCELONA: Royo, Bitadze, Tomasa, Mendoça (1), Duric (1), Esteller (1), Valera (1), Flores (1), Gomà, Escarré, De Toro i Badia.
PARCIALS: 4-2, 4-1, 3-1, 2-1