Les Sirenes celebren els seus dos títols en bona companyia

Centenars de persones davant de l'ajuntament seguint l'acte de celebració i els discursos de les jugadores des del balcó

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 19 abril 2016 21:54

Recepció de La Sirena CNM a l'Ajuntament

La ciutat està amb les waterpolistes i elles ho han agraït oferint els dos títols aconseguits, amb timidesa primer, però només instants després ja amb molta simpatia i bon humor. L'acte de celebració d'aquest dimarts al vespre ha estat seguit per molts ciutadans que han vist com només acabar l'acte del saló de plens –que s'ha pogut seguir en directe gràcies a una pantalla gegant instal·lada davant del consistori– un pilar dels Capgrossos de Mataró saludava la sortida de les jugadores, les principals protagonistes d'aquest gran èxit.

Les jugadores del Centre Natació Mataró han començat agraint el suport i la "claca" present, tot comptant fins a 15 i cantant el "Bequetero". Això ha trencat el gel i a poc a poc s'han anat animant i han fet partícip a tothom de les cançons que tenen dedicades a diferents jugadores i al cos tècnic. Moments de distensió per arrodonir una setmana de glòria que serà recordada molt de temps a la nostra ciutat.

Recepció de La Sirena CNM a l'Ajuntament

L'acte de celebració havia començat mitja hora abans de manera més protocol·lària al Saló de Plens de l'Ajuntament. Allà hi han parlat el regidor d'esport Josep M. Font, la capitana Marta Bach, l'entrenador Florin Bonca, el president del CN Mataró Joan Gros, i l'alcalde David Bote que s'ha atrevit a parlar del desig de "triplet". Però pas a pas, primer tocava celebrar com cal aquests dos títols del més alt nivell aconseguits en una setmana –la Copa de La Reina contra el CN Sabadell i la LEN Trophy– que bé mereixien una rebuda d'aquest tipus. A Mataró no estem gaire acostumats a celebrar títols com aquest, però si aquestes noies segueixen a aquest nivell segur que a poc a poc li anirem agafant la mida. I que duri.

Recepció de La Sirena CNM a l'Ajuntament

Recepció de La Sirena CNM a l'Ajuntament

Recepció de La Sirena CNM a l'Ajuntament