El Quadis perd a Sabadell i com a molt podrà ser cinquè

L'equip mataroní, queixós de l'arbitratge, ha cedit per 12-8

L'equip masculí del Quadis CN Mataró, que tornava a la competició de la Divisió d'Honor després d'unes setmanes de descans, volia emular el que havien fet les noies del mateix club el passat diumenge guanyant a la piscina Carles Ibars de Sabadell, però no ha estat possible i l'equip de Beto Fernàndez ha caigut derrotat per 12-8, davant el segon classificat de la lliga, i ara com a molt pot aspirar a la cinquena posició de la fase regular, si guanya el pròxim cap de setmana davant el Club Natació Barcelona. En cas d'empatar o perdre acabarà en sisè lloc.

Mataro-Sabadell

Ha estat un partit dur, ja que l'equip sabadellenc recordava la derrota a Mataró a la primera volta, i l'equip mataroní ha acabat força queixós d'un arbitratge molt permissiu amb la defensa local sobre el boia del Quadis a qui han massacrat.
L'equip local ha trencat el partit al segon quart amb un parcial de 5-1 i després ja ha gestionat el seu avantatge fins al final.

CN SABADELL 12-8 QUADIS CN MATARÓ

CN SABADELL: Motos, S.Cabans, Koopman (1), Matoso, Hernando, Soler (1), Lalo López- Escribano (3), Alcaide, Ferrer, Ivan Gallego (2), Marsal (3), V. Cabanas (2).
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Víctor Roqué, Marc Corbalán, Robin Lindhout (3), Víctor Fernàndez (1), Pol Barbena, Àlex Codina (1), Thomas Lucas (2), Pau Schnizler, Albert Merino.
PARCIALS: 3-2, 5-1, 2-2, 2-3.