Acaben en quart lloc el preolímpic de waterpolo femení

Després de la classificació la selecció espanyola s'ha deixat anar i avui ha perdut clarament davant Rússia

Després de l'èxit aconseguit el passat dissabte obtenint la plaça per als Jocs, la selecció espanyola, amb les tres jugadores de La Sirena CN Mataró a les seves files, va continuar el seu camí en el Preolímpic, ja que s'havien d'assignar posicions de cara al sorteig dels grups en els Jocs.
El diumenge, l'endemà del dur partit contra Holanda, la selecció espanyola va perdre a les semifinals davant els Estats Units, per segona vegada en aquest preolímpic, i en aquesta ocasió per 13-7 en un partit en el qual la Roser Tarragó, en esplèndid estat de forma, va marcar tres gols i Laura López en va marcar un.
Avui dilluns Espanya ha disputat davant Rússia el partit pel tercer lloc i l'equip que dirigeix Miki Oca ha caigut molt clarament per 4-10, en un molt mal partit en atac de l'equip espanyol, on han fallat les deu superioritats que han tingut i la Roser Tarragó ha fallat un penal.
Així es tancava un torneig en el qual Espanya acaba en quart lloc, després d'haver jugat vuit partits, amb quatre victòries i quatre derrotes, però el més important davant Holanda el van guanyar i Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López han obtingut el bitllet per als Jocs de Rio 2016.

160321Wa_Seleccioespanyola

El sorteig després del preolímpic masculí

El sorteig per als Jocs Olímpics se celebrarà a la conclusió del Preolímpic masculí que es disputa a Trieste entre els dies 3 i 10 d'abril.
Els vuit equips participants quedaran repartits en quatre bombos escollint-se una selecció de cada bombo per formar els dos grups de 4 equips cada un.
Al primer aniran: Hongria i Austràlia
Al segon: Estats Units i Itàlia
Al tercer: Rússia i Xina
Al quart: España i Brasil, l'equip amfitrió