Bach, Tarragó i López van a buscar el bitllet per als Jocs de Rio

Les tres jugadores de La Sirena juguen a partir del dilluns el Preolímpic de Gouda

160318Wa_carttelpreolimpic

Les tres jugadores de l'equip de La Sirena Centre Natació Mataró, que en les darreres convocatòries han estat cridades pel seleccionador estatal Miki Oca, també seran presents a la pròxima gran cita de la selecció espanyola, que és el Preolímpic de Gouda (Holanda), on intentaran col·laborar en l'obtenció del bitllet per als Jocs Olímpics de Rio d'aquest mateix any. Així Marta Bach, Laura López i Roser Tarragó, buscaran una de les dues places del grup que donen accés a uns Jocs on intentarien tornar a tastar el magnífic sabor d'obtenir una medalla com van fer a Londres, on van guanyar la plata.

160121Wa_Tressireneseuropeu

El Preolímpic, se celebra a la bonica localitat holandesa de Gouda, famosa pels seus formatges, i comença dilluns dia 21, i Espanya s'enfrontarà a Grècia a les 15.20 hores, en un dels partits més complicats. Després es trobarà amb el Japó (dia 22), els Estats Units (dia 23), Sud-àfrica (dia 24) i Canadà (dia 25).
Els quatre primers es crueuaran amb els quatre primers de l'altre grup (on juguen Holanda, Itàlia, Rússia, França, Cuba i Nova Zelanda) en els quarts de final, d'on sortiran, els quatre classificats per als Jocs de Rio, tot i que després es continuaran fent semifinals i final per decidir l'ordre dels quatre classificats, de cara a la posterior confecció dels grups en els Jocs.

Les altres 10 jugadores de la convocatòria són Maica García, Anna Espar, Matilde Ortiz, Jennifer Pareja, Pilar Peña, Judith Forca i Laura Ester (CN Sabadell Astralpool), Paula Leitón (CN Terrassa), Bea Ortiz (CN Rubí) i Patricia Herrera (CN Madrid Moscardó), i l'única novetat, respecte a la convocatòria de l'Europeu de Belgrad, ha estat l'entrada de Paula Leitón (CN Terrassa) en el lloc de Clara Espar. Recordem que a Belgrad Espanya va acabar en quart lloc en perdre davant Itàlia en la disputa pel bronze.

160318WA_GOUDA