El Quadis es veu sorprès pel Rubí

L'equip mataroní ha sortit adormit i ha perdut dos punts davant el penúltim classificat

El Quadis CN Mataró ha perdut dos punts davant el penúltim classificat de la Divisió d'Honor, el CN Rubí, que ha aconseguit un empat del tot inesperat, sobretot tenint en compte el resultat de 6-20 que s'havia registrat a la piscina rubinenca. Però es veu que el club rubinenc s'ha convertit en especialista a donar sorpreses al complex Joan Serra i si fa dues temporades va ser l'equip femení el que va empatar aquí, avui l'equip masculí, amb dos joves formats a la pedrera mataronina (Marc Pannon i Albert Tarrés) ha aprofitat del tot els seus recursos per empatar davant el Quadis.

Mataró-Rubí

L'equip local, potser confiat pel resultat del partit d'anada, ha sortit molt adormit, molt tou en defensa (només una exclusió en les dues primeres parts) i errant molt en atac i permetent les contres de l'equip visitant, amb un David Carrasco rapidíssim que ha fet dos gols en el primer quart, al final del qual s'ha arribat amb 1-2. No han millorat molt les coses al segon quart i al descans els rubinencs encara dominaven 3-4.

A la represa el Quadis ha pressionat molt amunt en defensa, però el Rubí, amb l'holandès Reuten molt encertat, aprofitant jugades d'home de més, es mantenia per davant, fins que en els darrers atcs del tercer període Pol Barbena i Pau Schnizler han marcat de dos bons xuts i han posat per primera vegada el Quadis per davant (7-6).

Semblava que amb avantatge l'equip de Beto Fernàndez podria jugar més tranquil, però no ha estat així, hi ha hagut precipitació en alguns xuts i, tot i un altre gol de Barbena, dues contres més dels visitants han tornat a igualar el marcador a 8 gols. Víctor Fernàndez, en jugada d'home de més, ha fet el 9-8 faltant 3 minuts per al final. Però a un minut del final, en jugada d'home de més, el Rubí ha posat l'empat a 9 que ha estat definitiu perquè el Quadis ha topat en els darrers atacs amb Marc Pannon, que ha fet un darrer quart sensacional amb 6 aturades, entre elles les dues últimes a xuts de Barbena i Bach per deixar el marcador igualat.

Amb aquest resultat el Quadis baixa al sisè lloc i després de les victòries de Canoe, Terrassa i CN Barcelona, veu com se li complica molt l'obtenció del tercer lloc.

Mataró-Rubí

QUADIS CN MATARÓ 9-9 CN RUBÍ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret,, Ramiro Veich (1), Víctor Roqué, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout (1), Pol Barbena (2), Pau Bach (1), Àlex Codina, Thomas Lucas, Pau Schnizler (2), Albert Merino i Xavier Casabella (ps). 9 gols de 27 xuts, en 41 opcions d'atac. 5 exclusions. 5 de 10 en home de més.
CN RUBÍ: Marc Pannon, Pugibet, Venteo, Alejandro Ortiz (1), Reuten (4), Israel, Xavi Ortiz, Van MIl (1), Albert Tarrés, Pascual, David Carrasco (2), Mejías (1). 9 gols de 21 xuts, de 40 opcions d'atac. 10 exclusions. 3 de 5 en home de més.
PARCIALS: 1-2, 2-2, 4-2, 2-3.