El Quadis, el dissabte, s'ha de retrobar amb la victòria

Rep el Rubí que és el penúltim classificat i que encara no ha puntuat fora de casa

El dissabte, a les 12.45 hores, el Quadis CN Mataró, després de les dues ensopegades consecutives davant el Canoe de Madrid, una a la lliga, complicant molt l'obtenció del tercer lloc, i l'altra a la Copa del Rei evitant que l'equip pogués jugar les semifinals, rep un rival ben propici per retrobar-se amb el triomf, ja que el visita el CN Rubí, el penúltim classificat.

L'equip rubinenc encara no ha fet cap punt fora de la seva piscina i és la primera vegada que visita Mataró en partit de Divisió d'Honor, on ha debutat aquesta temporada. Abans únicament trobem un partit de 2a Divisió Estatal la temporada 1987-88 amb victòria local per 16-8.

Mataro-cnc

A la primera volta el Quadis va guanyar per 6-20, en un dels marcadors amb més diferència d'aquesta lliga, només superat per 3-20 del Barceloneta a la piscina del Catalunya.
A les files del Rubí destaca la presència de jugadors formats a la pedrera del Centre com el porter Marc Pannon i els germans Albert i Marc Tarrés.

El que queda fins al final de lliga

Ja s'ha jugat un partit d'aquesta 20a jornada, l'avant penúltima entre els dos primers amb victòria del Barceloneta sobre el Sabadell (10-6) i la classificació està així:
Barceloneta 58, Sabadell 49, Canoe 37, Terrassa i QUADIS CN MATARÓ 36, CN Barcelona 34, Sant Andreu i Mediterrani 25, Navarra 19, Catalunya 14, Rubí 4, Sant Feliu 0.

Els dos primers llocs ja estan assignats i també hi ha quatre equips més que ja estan classificats per al "play-off", entre ells el Quadis, però falta veure en quin ordre acaben, cosa que pot influir en la participació en competicions europees la temporada vinent.

Els rivals dels Quadis i dels tres equips que lluiten pel tercer lloc són aquests:

Canoe: visita el Sant Andreu, rep el Sant Feliu i visita el Catalunya.
Terrassa: visita el "Medi", rep el Navarra i visita el Barceloneta.
QUADIS CNM: rep el Sant Feliu, visita el Sabadell i rep el CN Barcelona.
CN Barcelona: visita el Navarra, rep el Barceloneta i visita el Quadis CNM.

A part de l'enfrontament entre CN Mataró i CN Barcelona a la darrera jornada no hi ha cap altre partit amb enfrontament directe i per tant caldrà veure com actuen alguns dels equips que ja ho tenen tot fet.