El Quadis comença molt bé, però acaba perdent a Madrid

El Canoe, jugant amb l'ambient al seu favor, ha capgirat el 2-6 del descans

El Quadis CN Mataró jugava a la capital d'Espanya, davant el Real Canoe, en una piscina on al llarg dels anys sempre li ha costat molt guanyar i on sempre s'ha trobat un ambient molt hostil, i en aquesta ocasió, en què els dos equips es jugaven el tercer lloc de la classificació, no ha estat una excepció i tot i haver començat d'una manera esplèndida el Quadis ha acabat caient derrotat per 11-8.

L'equip de Beto Fernàndez ha iniciat el partit tremendament concentrat en totes les facetes del joc. Els madrilenys han jugat dur des del principi, però l'equip mataroní també estava molt ferm en defensa i amb un atac molt resolutiu s'ha plantat al descans amb un avantatge de 2-6, que semblava encarrilar molt bé el partit.

151107 WA Mataró  - Canoe

Però a la represa, s'ha capgirat la situació, el Canoe ha començat a aprofitar bé les seves situacions d'home de més, mentre que el Quadis no ho feia (n'ha disposat de 15 i només n'ha aprofitat una), trobant-se amb faltes d'atac o amb les aturades que el porter Lorrio ha començat a fer, desficiant l'atac mataroní. Així el Canoe ha capgirat el partit (7-6) després d'un parcial de 5-0. El Quadis ha reaccionat i ha empatat, però el Canoe s'ha tornat a avançar amb un gol a la contra.

A l'últim quart s'ha entrat encara amb totes les opcions intactes, però el Quadis no ha estat fi, el Canoe ha estat més encertat i des del moment que ha agafat dos gols, ha controlat el partit, mantenint la seva duresa defensiva davant la qual el Quadis no ha trobat solució.

Divendres a les 17 hores, a Sabadell, en els quarts de final de la Copa del Rei, esperem que la història sigui diferent.

CANOE MADRID 11-8 QUADIS CN MATARÓ

CANOE MADRID: Eduardo Lorrio, Navajas, Pablo Gómez, Marcos Lorrio (1), Abad (1), Barroso (1), Romero, Gutiérrez (3), Alejandro Bustos (3), José Javier Bustos (2), Rafael Fernàndez.
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Marc Corbalán (3), Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout, Pol Barbena, Pau Bach (1), Àlex Codina, Pol Barbena, Thomas Lucas, Pau Schnizler (1), Albert Merino (1).
PARCIALS: 0-2, 2-4, 6-1, 3-1